iTunes top 200 album i DanmarkLeder du efter ny inspiration til godt musik på iTunes, så tjek de mest populære sange netop nu på vores iTunes top 100 Danmark.

Er du en af de mange der sværger til iTunes og dine Apple produkter, så som iPhone, iPad og iPod, når du skal høre musik, så kan du få nemt adgang til top 100 listen over populære sange og albums i Danmark lige her.

Listerne opdateres løbende i forhold til de mest populære sange og albums. Faktisk vises de 200 mest populære albums og enkelte sange i Danmark net nu på de to lister, som du kan klikke dig videre til herunder på de grønne knapper.

De leder dig begge direkte videre til iTunes, hvor du kan smuglytte, og naturlig vis købe hele albums eller enkelte sange, hvis du bliver fristet.

Top 200 ALBUMS lige nu

Her finder du en liste med de 200 mest populære albums lige nu. Klik på iTunes billedet her til højre for at gå til iTunes listen.

Top 200 SANGE lige nu

Her finder du en lang liste med de mest populære sange lige nu. Klik på iTunes billedet her til højre for at se de 200 mest populære sange lige nu.

Hvad er iTunes?

iTunes er en software baseret online butik med digitale produkter, så som musik, film, e-bøger, podcasts og meget mere. iTunes er et Apple produkt og er et af kerneelementerne i Apples produkter. Det vil sige at iTunes er en central del i både iPhone, iPad og iPod.

iTunes er både uundgåeligt og foretrukken medieafspiller for mange Apple brugere, da det er så integreret i produkterne. Det er også ret nemt at bruge. Det er f.eks. nemt at finde en podcasts, film, og musik. Det kan også nemt lade sig gøre at finde gratis digitale produkter, mens du dog skal betale for det meste.

iTunes var med til at revolutionere musikbranchen da tjenester som denne var skyld i at salget af CD’er styrtdykkede, da kunderne i stedet begyndte at bruge de digitale produkter og tjenester meget mere. I denne forandring spillede iTunes en central rolle.

Musik til din fest?

iTunes er også godt som afspilningsmedie hvis du skal holde fest. F.eks. som en opvarmningsfest inden en god tur i nattelivet. Til en større fest, hvor det er meningen at alle deltager i privat regi til den lyse morgen er det dog nok federe med noget godt live musik. Det behøver faktisk ikke koste en bondegård. Læs mere om musik til fest her.