Skal du og din kommende kone eller mand holde bryllupsfest, så kommer I ikke uden om underholdning i form af musik i løbet af aftenen. I skal danse brudevals, og gæsterne vil med garanti også gerne have lov at svinge arme, balder og ben, inden festen er ovre. Derfor er det en god idé at leje en dj til dit bryllup.

Selvom der er flere forskellige muligheder, når du skal have musik til din bryllupsfest – du kan selv stå for musikken med en playliste og et par højtaler til din enhed, eller du kan hyre en musiker eller et band – så en dj til dit bryllup helt klart at foretrække. Så lej en dj til dit bryllup hos Dansk DJ Service.

Fordele ved en dj

Du får rigtig mange fordele ved at leje en dj til dit bryllup og ingen – eller kun få – ulemper.

  • Du slipper selv for besværet
  • Kan spille al slags musik
  • Er typisk et billigere valg
  • Ikke så megen teknik
  • Musikken er altid god
  • En dj kan medbringe lys

Selvom det jo ikke er svært at spille musik fra en playliste, så har du stadig besværet med at udvælge, skifte liste, skrue op og ned for lyden osv. Alt dette klarer dj’en, uden at du behøver at blive involveret.

En DJ kan spille lige netop den genre, du og dine gæster ønsker. Og I kan også komme med ønsker på specifikke musiknumre. Findes det online – findes det i dj’ens repertoire. Så dj’en kan spille så at sige ALT!

Det er oftest billigere at leje en dj end at hyre et helt band eller en musiker. Samtidig er der ikke lige så mange instrumenter og teknik, du er afhængig af virker – jo flere instrumenter og jo mere teknik, jo mere kan der gå galt.

Uanset dj’ens humør eller helbred, så vil musikken altid være samme gode kvalitet. Musikken bliver ikke påvirket af, om musikeren eller én i bandet har en dårlig dag, har tømmermænd eller er blevet lidt forkølet.

Derudover kan dj’en også medbringe et fedt lysshow, hvilket gør festen endnu festligere.

Kan en dj spille brudevalsen?

Nu er det jo et bryllup, og derfor er der jo nogle traditioner. Bl.a. skal brudevalsen danses inden midnat. Men kan en dj spille brudevalsen?

Selvfølgelig kan han det. I hvert fald når du lejer en dj hos Dansk DJ Service. Du/I – eller jeres toastmaster – aftaler bare på forhånd med dj’en, hvornår brudevalsen skal spilles, så I er klar til at danse den.