Der har været et utal af musik programmer på TV efterhånden. Et af de mere succesfulde i de senere år har uden tvivl være Toppen af Poppen fra TV2. I dette indlæg finder du nogle af mine favorit optrædener som jeg har fundet på YouTube. Du kan også finde et link til en CD som du kan købe, hvis du ønsker de bedste af sangene fra programmet i din samling.

Hvad er Toppen af Poppen?

Toppen af Poppen fra TV2 - Her er det Mads Langer på Scenen.Toppen af Poppen er et musikprogram som har kørt i flere sæsoner på TV2. Konceptet går ud på at en række kendte Dansk musikere samles et stykke tid og lærer hinanden at kende. Seerne får også et anderledes indblik i musikernes verden og deres op og nedture gennem livet. Hvis du er en anelse musikinteresseret, så kan det faktisk anbefales.

Hovedelementet i programmet er dog at de fortolker hinandens sange og fremfører dem sammen med et orkester. Det er der kommet en række meget anderledes og fantastiske optagelser ud af. Du kan se nogle af dem nedenfor – og ellers kan du købe en CD som indeholder de bedste sange fra Toppen af Poppen.

De medvirkende musikere i de forskellige sæsoner kan du se herunder:

  • Sæson 1: Jokeren, Lars H.U.G., Szhirley, Anna David, Erann DD og Dorthe Kollo
  • Sæson 2: Søs Fenger, Brødrene Olsen, Joey Moe, Anne Linnet, Lina Rafn, Rasmus Nøhr og Sys Bjerre
  • Sæson 3: Peter Belli, Dicte, Nabiha, Kasper Winding, Johnson, Mads Langer og Sanne Salomonsen
  • Sæson 4: Barbara Moleko, Jørgen Klubien, Clemens, Anne Dorte Michelsen, Wafande, Rasmus Walter og Poul Krebs

Gode klip fra programmet

Der har været masser af gode optrædener i Toppen af Poppen. Herunder får du et par videoer du kan se eller gense jeg har fundet på YouYube.

Mads Langer – Overgir’ mig langsomt. Mads Langer er umulig at komme udenom, fordi han er så pokkers dygtig. Det meste af hans musik er dog en anelse for langsomt efter min mening, men den her sætter alligevel noget i gang. Især første gang jeg hørte den i programmet. Derefter blev det en landeplage og gjorde Mads Langer til folkeeje:

Mads Langer – København (Fra en DC9). Mads fortolker Peter Belli’s kendte sang:

Kasper Winding – Kærligheden kalder. Mange kalder Kasper Winding for en musikalsk geni. Bedøm selv i hans fortolkning af Sanne’s sang:

Dicte – Teriyaki. Dicte fortolker en Johnson sang på imponerende vis:

Der findes mange flere fede sange fra Toppen af Poppen på TV2 på YouTube. Det er ikke så svært at finde en masse af dem, så jeg vil nøjes med at dele nogle af mine favoritter herunder.

Mine favoritter fra Toppen af Poppen

Der er rigtig mange fantastiske optrædener i Toppen af Poppen, men jeg har alligevel et par stykker jeg synes bedre om end andre. Dem får du herunder. Del i øvrigt gerne dine egne favoritter i en kommentar nederst i dette indlæg.

Jokeren – Elsker dig for evigt. Jeg har i mange år været vild med Lars H.U.G’s klassikere. Også “Elsker dig for evigt”. Jokerens alternative version her fra Toppen af Poppen slipper han dog også rigtig fint af sted med synes jeg.

Dicte – Det ikke det du siger. Det er ikke en festsangs fortolkning hun hiver ud af ærmet her den gode Dicte, men det er intenst og meget modigt – og ikke mindst en fremragende performance.

Johnson – Sui Sui. Rapperen Johnson fortolker Sanne’s bereømte sang. Det bliver til en noget anderledes men utrolig fed version synes jeg:

Køb musikken fra Toppen af Poppen

Kan du ikke få nok at de gode danske musikere der fortolker hinandens sange, så kan du købe de bedste af sangene på CD. Klik på linket herunder for at finde CD’er med Toppen af Poppen musikken.

Find musikken fra programmet her.

Hvilken sang er din favorit?

Nu kender du min favorit fra programmet, men hvilken sang foretrækker du? Og hvad mener du om Toppen af Poppen generelt? Skriv gerne din mening herunder i en kommentar.