Synes du ikke, at der findes meget bedre underholdning end at være sammen med drengene ude til fx Paintball, Go-Cart eller lignende? Så er der nok lidt “drengerøv” over dig. Men man behøver ikke at skulle tage ud for at blive godt underholdt – man kan i stedet for købe sig nogle sjove og fede gadgets, og blive mindst ligeså godt underholdt. Eller købe nogle gadgets, som netop gør fx Go-Cart mv. sjovere.

Derfor har jeg valgt at lave denne lille liste over 5 sjove og fede gadgets, som de fleste “drengerøve” vil finde meget underholdende. Derudover vil der være et link til en hjemmeside, hvor du kan købe disse gadgets.

Soundracer

SoundracerEn rigtig drengerøv har en sportsvogn. Med Soundracer kan du netop få dette opfyldt – eller næsten – du kan nemlig få din bil til at lyde som en rigtig V8 sportsbil vha. Soundracer. Du tilslutter den blot til din bils cigarettænder, også vil lyden af en sportsbil komme ud af højtaleren, når du accelererer, bremser, skifter gear osv. Den har nemlig et specielprogrammeret kredsløb, der kan genkende din motors omdrejningstal, og derfor ved den hvornår den skal udsende de forskellige lyde.

Og dette er ikke blot noget, som giver dig respekt hos de andre gutter. Der er faktisk blevet lavet en videnskabelig undersøgelse, der viser, at kvinder bliver mere ophidset (deres testosteron stiger), når de hører lyden af en sportsvogn (og falder ved lyden af en Volkswagen Polo).

Du skal være opmærksom på, at den ikke virker i visse modeller. Du kan klikke her for at se en liste af biler, hvor det helt sikkert virker. Set hos Coolstuff til 299 kr.

IGrill Stegetermometer

iGrill stegetermometerDet er sommer, og det er derfor perfekt vejr til at tage ud og grille. Og en rigtig drengerøv går op i at have det bedste udstyr – og der er IGrill Stegetermometer altså en must-have gadget. Med den kan du trådløst holde øje med kødets varme via din smartphone / iPad.

Du skal blot stikke termometeret i maden, ligesom du plejer, også kan du via en app på din smartphone / iPad holde øje med bl.a. den aktuelle temperatur i kødet, se hvor lang tid der ca. resterer, indstille en alarm, se din madlavningshistorik bl.a. via grafer og få gode råd og tips omkring det at grille.

Så nu behøver du ikke at stå over ved grillen hele tiden for at holde øje med temperaturen mv. Nu kan du blot nøjes med at følge med via din smartphone / iPad. Set hos Coolstuff til 699 kr.

Vooni Minifilmkamera V93S

MinikameraSkal du ud med dine venner og fx køre Go-Cart, motorcykel, springe faldskærm eller lignende? Kunne det så ikke være sjovt at filme det hele? Det vil normalt være besværligt med et almindeligt kamera, men så er det godt, at Vooni Minifilmkamera V93S findes.

Den vejer blot 48 gram og dens længste side er 5,2 cm – så det er et ideelt kamera til at fastsætte på din hjelm, krop, tøj osv. Og vil du gerne filme, mens i fx dykker? Så medfølger der et vandtæt hylster, som du kan bruge under vandet. Og nu tænker du måske, at når kameraet er så lille, så kan det da heller ikke filme af særlig høj kvalitet.

Og det er faktisk ikke helt rigtigt. Det filmer med en opløsning på 640×480 med 30 billeder i sekundet – og det er imponerende taget dens størrelse i betragtning. Der er et indbygget batteri, som rækker op til ca. 2 timers optagelse, og du kan bruge et hukommelseskort af typen microSD (eller microSDHC), hvis du ønsker længere optagelse. Set hos Coolstuff til 579 kr.

Parrot AR.Drone 2.0

Parrot Art DroneDenne Parrot AR.Drone 2.0 er det ultimative legetøj for drengerøven. Du har nok hørt om USA’s droner, der kan nedkaste bomber eller filme fra meget lang afstand. Okay, så avanceret er denne drone dog alligevel ikke. Men det er faktisk muligt at filme med den, og du styrer og navigerer den nemt fra din smartphone eller tablet.

Den er utrolig nem at navigere med. Du trykker blot på “take off“, når du vil lette og “land“, når du vil lande. Derudover vipper du den til venstre/højre afhængig af hvilken retning du skal i, og højde og rotation styres ved simple regulatorer. Og samtidig streamer den liveoptagelser, så du styrer den som du selv sad i cockpittet.

Du kan samtidig downloade nogle af systemets spil, så du kan slås mod rummonstre eller andre AR.Droner. Set hos Coolstuff til 2.499 kr.

Mini Fridge / Mini køleskab

MinikøleskabSkal dig og din kammerat ud og fiske eller noget lignende? Så er det altid rart at have et par øl (eller sodavand) med. Men der er bare det med øl, at er man længe ud og fiske, bliver disse øl ret hurtigt varme, også er det ikke altid lige den største fornøjelse at drikke dem.

Men det kan løses vha. et mini køleskab. Og her er Mini Fridge perfekt. Du kan have op til 6 øl/sodavand i den, og du kan sætte den i din bils cigarettænder også kører den. Du kan også skifte den til varme i stedet for, hvis du har noget mad, som du vil holde varmt.

Set hos Coolstuff til 449 kr.

Flere gadgets

Dette er blot nogen af de mange gadgets, som der findes. Der findes et hav af andre fede gadgets, som er ideel for “drengerøven”. Hvis du ønsker at se andre, så find en lang og brugbar liste med fede gadgets lige her.