Ønsker du at blive bedre til at lave mad, få ny inspiration eller bare en god aften, så prøv et madlavningskursus for mænd (hvor kvinder også er velkomne). Det kan give dig blod på tanden at få nogle fif og nogle konkrete retter med hjem, som du efterfølgende selv kan mestre (og imponere med) i dit eget køkken.

Bøf og bajere til begge køn

Billede fra køkkenet design til madlavningskursus for mænd“Bøf og bajere” er dette madkursus blevet døbt da det primært er et madlavningskursus for mænd, selv om unge, par og kvinder også er velkomne.

I Timm Vladimirs Køkken i Valby, som du ser på billedet, kan du få en hyggelig og lærerig aften, hvor der både bliver spist, hygget og lavet mad.

Kurset er dog skræddersyet til mænd. Nogle af nøgleordene for dette madlavningskursus er nemlig:

  • Der bliver lavet mad uden tanke på kolesterol og kostpyramider, men spækket med god smag.
  • På kurset er der mad for alle der elsker gode bøffer, god sovs, øl og vin.
  • Der er rig mulighed for at smage på maden, så det gælder om at have appetit med.

Dette madlavningskursus for mænd foregår i Timm Vladimirs Køkken i Valby, hvor der flere gange månedligt afholdes arrangementer med madlavning. Der kan være op til 18 deltagere på et hold, og det er muligt at deltage som enkeltperson eller flere personer sammen.

Så du har også mulighed for at tage din bedre halvdel med på madlavningskursus hvis det er det du gerne vil. Det kan også være en god ven som du deler interessen for madlavning sammen med.

Læs mere eller bestil her

Prisvindende madlavningskursus for mænd

Dette kursus er så populært at det vandt Oplevelsesprisen 2013 i kategorien Gourmet. Så dette madlavningskursus for mænd er altså et godt og gennemtestet koncept, hvor kvaliteten og populariteten er helt i top.

Kan også gives væk som gave

Dette kursus i madlavning er også en rigtig populær oplevelsesgave som du kan give til din bedre halvdel, til en fødselsdag eller lignende. Du kan også invitere din bedre halvdel med på sådan en aften, hvor i begge får glæder af maden og de ting i lærer, samt får en hyggelig og dejlig aften sammen.

Du behøver ikke bestemme dig for en dato på forhånd, da du blot kan bestille et gavekort til oplevelser, som efter købsdatoen kan indløses i løbet af de næste 24 måneder. Så der er god tid.

Læs mere eller bestil her