Vil du gerne finde ideer til gode Engelske TV serier så kan du finde en række forslag i dette indlæg. Her kan du både finde navne på nye og gamle Engelske TV serier.

Hvad kan komme med på listen?

Find masser af gode Engelske TV serier lige her i dette indlæg.Det eneste krav for at komme på listen med Engelske TV serier er at serierne er fra Storbritannien. Der findes nok ikke så mange serier som der gør i USA, men der er alligevel sneget sig en nogle stykker ind på listen som du kan se nedenfor.

Mit kendskab til Engelske TV serier er dog noget mindre end det er til gode Amerikanske TV serier, så hvis du kender nogle gode serier fra England, som ikke er med på listen, så må du meget gerne skrive en kommentar nederst i dette indlæg.

Gode Engelske TV serier

Nu går vi i krig med listen med Engelske TV serier. De kommer helt tilfældigt uanset genre og alder, så du må vurdere om de er interessante for dig ved at læse den korte info der står ud for serienavnet eller trykke læs mere (hvor du også kan købe serien, hvis du skulle få lyst til det).

 • Downton Abbey: En serie om familien Crawley’s  og deres tjenestefolks liv på godset Downton Abbey i tiden op til 1. verdenskrig. Læs mere eller køb den her.
 • Kriminalkommissær Barnaby: Populær og elsket Engelsk krimiserie. Læs mere eller køb den her.
 • Merlin (The Adventures Of Merlin): Engelsk eventyrserie med mystiske mennesker og væsner, en ond hersker og meget mere. Læs mere eller køb den her.
 • Inspector Morse: Yderst populær krimiserie om Inspector Morse. Læs mere eller køb den her.
 • Poirot: Engelsk detektivserie om den Belgiske detektiv Poirot. Læs mere eller køb den her.
 • Kriminalkommisær Foyle: Endnu en krimiserie, fra året 1940 hvor den Engelske hær forsøger at holde tyskerne på afstand. Læs mere eller køb den her.
 • The Legend Of Robin Hood: Se en serie om den legendariske Robin Hood. Læs mere eller køb her.
 • The House Of Eliott: Engelsk dramaserie om 20’ernes London, som tidligere har været sendt på TV2. Læs mere eller køb den her.
 • The Office: Sjov serie om livet på et kontor med en kanon dårlig chef, men som har høje tanker om sig selv. Læs mere eller køb den her.
 • Bleak House: En serie om en avanceret og yderst kompliceret arvesag som mange mennesker er indblandet i. Læs mere eller køb den her.
 • Come Fly With Me: Engelsk satire om livet i en flyterminal med masser af skøre og sjove personligheder. Det er de samme personer som står bag succesen Little Britain. Læs mere eller køb den her.
 • Parades End: Engelsk dramaserie der foregår i tiden omkring 1. verdenskrig. Læs mere eller køb den her.
 • Little Britain: Engelsk og hysterisk morsom satire serie med en masse sketches og sjove indslag med de mest vanvittige figurer du kan forestille dig. Særdeles morsom og rigtig god underholdning. Læs mere eller køb den her.
 • Miss Marple: Krimiserie om en ældre dame, der selvom hun fremstår lettere forvirret, faktisk er yderst skarp og dygtig til at opklare forbrydelser. Læs mere eller køb den her.
 • Mr. Bean: Det Britiske gummiansigt Mr. Bean roder sig altid ud i de mærkeligste situationer, men har alligevel en evne til at finde en løsning på forunderlig vis til sidst. Hysterisk morsom hvis du spørger mig. Læs mere eller køb den her.
 • Taggart: Politiserie med uhyggelige detaljer og et godt plot, der har gjort den til en af de længst kørende TV serier på Britisk TV. Læs mere eller køb her.
 • Top Gear: Skal jeg beskrive det kort så er det et bilprogram, men det er SÅ meget mere af end det – og suverænt det bedste af sin slags. Du behøver ikke være bilentusiast for at synes om denne serie/TV program. Læs mere eller køb her.
 • Fint skal det være: Sjov Engelsk serie primært om Hyacinth, en midaldrende dame, der forsøger at fremstå finere end hun egentlig er. Hun er irriterende og terroriserende for sine omgivelser, men også ret morsom. Også hendes svoger Onslow, som mildt sagt ikke forsøger at være finere end han er, er til tider legendarisk morsom. Læs mere eller køb den her.
 • The young ones: engelsk komedieserie fra 80’erne. Læs mere eller køb den her.

Der er rigtig mange krimiserier på listen over Engelske TV serier, men dem er de også kendt for at være gode til at lave i England. Er der nogle at de gode, og måske især nyere serier jeg har glemt, så skriv endelig en kommentar nederst i dette indlæg.

Mine favoritter

Jeg vil gerne indrømme at jeg ikke har så godt styr på Engelske TV serier som jeg har på Amerikanske eller Danske TV serier, men jeg har da set nogle stykker. Og der er virkelig noget guld iblandt de Engelske TV serier. Måske især dem der slår på humor er fantastiske.

 • Mr. Bean: Ham er jeg nærmest vokset op med, og den kejtede og bøvede Mr. Bean der altid sætter sig i de mærkelige og uheldige situationer, men løser dem på mystisk og forunderlig vis, er altid et hit hos mig.
 • Top Gear: Uden sammenligning det bedste bilprogram der nogensinde er lavet på TV. Ja det er vel nærmest blevet en kult serie, da der ikke kun anmeldes og fortælles om biler, men der er også en lang række humoristiske indslag, skøre forsøg, væddemål og stunts værterne i mellem. Det holder 100%.
 • Little Britain: Sjovt sketch show med komik i verdensklasse. Mere er der ikke at sige om det. Hvis du ikke synes at det er sjovt, så ved jeg ikke hvad. 🙂

Hvilken Engelsk serie er din favorit? Fortæl gerne om det i kommentarfeltet. 🙂

Hvad mener du?

Har du noget at tilføje til listen eller har du en kommentar til dette indlæg, så skriv gerne en kommentar herunder.