Kan du huske Banjos Likørstue med Simon Jul og Jan Elhøj? Hvis du kan så kan du i dette indlæg gense nogle af de sjoveste klip fra programmet efter min mening. Kender du slet ikke Banjos Likørstue, så har du mulighed for at få lattermusklerne trænet.

Hvad er Banjos Likørstue?

Banjos Likørstue LogoBanjos Likørstue er et satire TV program der blev sendt på DR i for en del år siden efterhånden. De 2 bærende kræfter bag konceptet er de 2 komikere Simon Jul og Jan Elhøj, som begge er kendt for at være anderledes komikere – og ikke bange for at prøve grænser af.

Simon og Jan begyndte deres satiriske samarbejde på radioen i slutningen af 90’erne og fik stille og roligt succes. Det kom der senere en række tv programmer ud af. Nogle af deres figurer kan du se herunder.

De bedste klip fra Banjos Likørstue

Kenned på besøg hos Coca-Cola. Dette klip er efter min mening et af de sjoveste fra programmet. Det er muligt det er aftalt på forhånd men det virker autentisk at han bare går rundt og bøvser uhæmmet, som om det er helt normalt i en sådan situation. Bøvser er bare sjove. 🙂

Kenned på besøg hos Søren Ryge. Det er 2 modsætninger der mødes kan man roligt sige.

Kenned spiller golf.

Janni på bakken – Så skal der hældes bajere i nakken.

Hasse lejer video.

Kræmmer Villy – Sælger Bacardi Breezers til en flok unge drenge.

Ilmers Corner (5) – Legendariske Ilmer. Der er tonsvis af videoer med Ilmer. De skal ses, eller genses hvis du var vild med Banjos Likørstue.

På YouTube kan du finde mange flere klip fra Banjos Likørstue.

Mangler der noget?

Mangler der gode klip fra Banjos Likørstue på listen, så vil jeg meget gerne høre fra dig? Hvis dit favoritklip mangler og det findes på YouTube, så smid gerne et link i en kommentar nedenfor. Skriv også gerne din mening om programmet, hvis du kan huske det.