Først var der Ronni Garner, som lavede platte jokes og gik viral. Næste i rækken kunne være Klaus Wunderhits, eller Klaus Pilgaard som han også hedder,  som laver videoer om chili smagning og smider dem på YouTube.

Hvem er Klaus Wunderhits?

Klaus Wunderhits - chili smagning entusiastKlaus Wunderhits er tilsyneladende en helt almindelig fyr, som elsker chili og har det derfor som sin hobby. Får ikke så længe siden er han så begyndt at optage videoer af sig selv hvor han smager på chili mens han taler om hvordan den smager, hvad den kan bruges til og så videre. Altså en rigtig chilientusiast.

Ifølge go.tv2.dk er Klaus Wunderhits Pilgaard revyskuespiller og musiker, og altså chilientusiast i sin fritid. Du kan i øvrigt følge Klaus Wunderhits på Facebook lige her. Det er der i skrivende stund små 4000 mennesker der gør. Jeg er personligt meget spændt på om han kan nå samme popularitet som Ronni Garner. 🙂

Det sjove i det er naturligvis at se hans reaktion på de meget stærke chili frugter. I flere af videoerne laver han meget sjove ansigtsudtryk, sjove fagter og får også sagt nogle lidt sjove ting. F.eks. “Den er rigtig god i ørerne” – sagt om en chili. Det er ret underholdende synes jeg. Bedøm selv herunder.

Se videoerne om chili smagning

Herunder kan du se et par af videoerne med Klaus Wunderhits.

Klaus Wunderhits – Chili smagning af monkeyface

Klaus Wunderhits – Chili smagning af charleston

Klaus Wunderhits – Chili smagning af fatali

Hvad synes du?

Er det sjovt, informativt eller spild af tid? Giv gerne din mening til kende i kommentarfeltet herunder.