Elskede du Drengene fra Angora så har jeg her samlet en masse gode klip til dig fra serien. Har du et klip du selv elsker at se som ikke er på listen, så skriv gerne en kommentar nederst i dette indlæg.

Hvad er Drengene fra Angora?

Drengene fra Angora - masser af sjove klipDrengene fra Angora er en Dansk satireserie der kørte på TV i 2004. Programmets hovedbagmænd er Simon Kvamm (også kendt som forsangeren i bandet Nephew), Esben Pretzmann, og Rune Tolsgaard.

I serien spiller de hver især deres roller i forskellige sketches, indslag og ikke mindst i et fast indslag om cykelholdet “Team Easy On”. Det sjove navn fik cykelholdet på grund af et kondom sponsorat.

Figurerne fra Drengene fra Angora

Der findes en hav af sjove figurer i serien. Nogle af dem kan du se på listen herunder:

I studiet:

 • Henrik Solgård, Spiller klaver og meget selvoptaget og selvglad, og ikke mindst utrolig kikset (Esben Pretzmann).
 • Kåre:  Trommeslager og en mand af få ord som elsker øl (Rune Tolsgaard)
 • Simon, studievært som forsøger at binde programmerne sammen og holde en seriøst niveau, selvom det altid er svært (Simon Kvamm)

Cykelholdet Team Easy On:

 • Henning Primdahl, Sportsdirektøren for cykelholdet. Han er meget godtroende. Han tror f.eks. at hans (dårlige) hold kan vinde Tour de France næsten uden træning og med opvarmning hovedsagelig bestående af kaffe og wienerbrød (Rune Tolsgaard)
 • Bobby Olsen, Holdets bjergrytter og holdkaptajn. Bobby er lidt kikset med sin dybe stemme, store briller og altid iført cykelhjem. I serien går han under navnet “Oksen fra Hammel”. (Esben Pretzmann)
 • Pim de Keysergracht, Holdets sprinter fra Amsterdam. Pim taler engelsk med hollandsk accent og elsker at ryge hash. Han har blåt hår og overskæg og kan også godt lide techno musik. (Simon Kvamm)

Andre indslag og figurer:

 • Landmandssønnerne og far: 2 landmandssønner bliver altid bedt om at hjælpe deres far med dagens gøre mål, men sønnerne er blot komme for at “lege” med faren – hvilket blot betyder at han altid får tæsk (Simon Kvamm, Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann).
 • Søde Bo: En underlig mand der kan snakke med kæledyr (Esben Pretzmann).
 • Sten Ditto: En spøjs mand, der forsøger at leve som en bjørn. Det vil sige at han blandt andet sover 24 timer i døgnet – i en hundekurv (Rune Tolsgaard).
 • Solo Jan: TV kok som efter eget udsagn har vundet priser for sin mad. Det kommer dog frem at han putter lort i sine retter. (Esben Pretzmann).
 • Lars Allan “Baune” Baunsbøl: Pågående, ikke alt for skarp og til tider aggressiv person som kommer ud for lidt af hvert. Rådgiver folk i “Baune’s Bredkasse” (Simon Kvamm).
 • Russere: 3 spøjse figurer der taler volapyk russisk (Simon Kvamm, Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann).
 • Livsstilseksperterne (Bugge og Ronald): Simon interviewer livsstilseksperne om alt mellem himmel og jord. Og det ender altid med at Simon retter på dem, så de bliver sure på ham (Simon Kvamm, Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann).

Køb ting med Drengene fra Angora her

Ønsker du at eje ting med Drengene fra Angora, så kan du herunder finde links til hvor du kan købe dem:

Sjove klip fra Drengene fra Angora

Herunder kan du se nogle sjove klip fra Drengene fra Angora i tilfældig rækkefølge. Det er bestemt ikke alt der kan findes på YouTube fra serien, så hvis du er på udkig efter hele serien, så kig i næste afsnit, hvor der er links til hvor du kan købe musikken eller dvd’en fra serien.

Nu til nogle af de sjove videoer:

Drengene fra Angora – Heavy Metal tema

Henning om nederlaget til Lance Armstrong

Team Easy On – Pressemøde del 1

Team Easy On – Pressemøde del 2

Bobby og Pim forlader Henning

Henrik Solgård’s tillykkesang

Baune’s Brevkas’ – Sådan scorer man

Baune’s Brevkas’ – Om du bruger luffer og handsker

Baune’s Brevkas’ – Hvordan vælger man en fed mobil

Drengene fra Angora – fraklip

Drengene fra Angora sange og musikvideoer

Musik eller musikalske indslag var også en fast del af serien, og det er der blandt andet kommen række gode og satiriske musikvideoer ud af. Og de fleste af dem er faktisk blevet populære. Det gætter jeg på har noget at gøre med det satiriske i sangene, men bestemt også fordi de er ørehængere og fordi folkene bag er særdeles musikalske.

Herunder kan du se nogle Drengene fra Angora sange:

Drengene fra Angora – De skal have baghjul nede i Touren

Drengene fra Angora – Har jeg bildæk

Drengene fra Angora – Gummi nej tak

Drengene fra Angora – Kun minderne tilbage

Drengene fra Angora – Ridder-Problemer

Drengene fra Angora – Öresunds-Visan

Drengene fra Angora – Jul i Angora

Hvad mener du?

Hvad mener du om Drengene fra Angora? Har du flere sjove videoer der skal med på listen, så skriv gerne en kommentar nedenfor.