Vil du gerne vide hvad der er de mest brugte søgeord på Google inden for de seneste 7 dage eller en anden periode, så kan du få svaret på denne side.

Find svaret med Google Trends

Find de mest brugte søgeord på Google med Google TrendsDer er rigtig mange sjove søgninger på f.eks. Google og til tider kan det også være sjovt at følge med i hvilke søgninger der er meget populære lige nu eller f.eks. i hele år 2013. Til at finde de mest brugte søgeord kan du f.eks. bruge Google Trends.

Google Trends er en Google service hvor du kan lave forskellige søgninger og se hvor mange søgninger der er på ordet og om tendensen er stigende eller faldende, hvornår søgningerne topper i løbet af et år og lignende. Du kan også bruge det til at sammenligne populariteten af flere lignende services, systemer eller produkter. På den måde kan du finde ud af hvilke services eller produkter der har været mest søgt efter hvornår, og hvem/hvad der er i førertrøjen lige nu.

Mest brugte søgeord i de seneste 7 dage

Du kan se en oversigt over populære søgninger inden for de seneste 7 dage herunder:

Mest brugte søgeord i de seneste 30 dage

Ønsker du at de de mest benyttede søgeord i de seneste 30 dage, så tjek listen herunder: –

Mest brugte søgeord i et årstal

Du kan også via Google Trends finde de mest benyttede søgninger i et årstal. I eksemplet nedenfor kan du se en oversigt over mest populære søgninger i 2013:

Prøv det selv

Ønsker du selv at lege med Google Trends, så kan du prøve det her. Har du interesse i at tjekke populære søgninger eller søgninger i kraftig vækst i den seneste periode, så klik dig ind på Google Trends og find de mest populære søgninger på Google lige nu.