Er du på udkig efter gode steder i Danmark til wellness ophold, så kan du få et par tips i dette indlæg.

Hvad er wellness?

Et wellness ophold er godt for både krop og sjælI de seneste år er begrebet wellness blevet en del af det Danske sprog, men der findes ikke rigtig nogen fast definition på hvad ordet egentlig betyder eller hvad det dækker over. For de fleste Danskere dækker det dog nok, med stor sandsynlighed, over ord som selvforkælelse, afstressning, harmoni, fitness, ernæring og lignende.

Helt konkret forbinder mange danskere nok begrebet med spa og wellness ophold, hvor du f.eks. kan få forskellige typer massage og andre prøve lignende aktiviteter hvor kropspleje er nøgleordet.

Hvorfor er det godt?

Det er jo aldrig skidt at pleje krop og sjæl for nogen. Og da slet ikke i den travle hverdag som flere og flere Danskere har. Flere og flere får konstateret stress og det bliver nok kun værre i fremtiden, hvis ikke vi bliver bedre til at passe på vores krop. Det gælder om at huske at lytte til kroppen og behandle den godt. Her er nogle af nøgleordene helt sikkert:

  • Sund og nærende mad
  • Motion
  • Mental afslapning
  • Søvn

Hvis nogle eller flere af disse forsømmes, så bliver kroppen stresset. Derfor kan et wellness ophold være suverænt godt for alle ovenstående punkter, da det giver dig mulighed for at:

  • Få stresset af
  • Få en dejlig omgang massage
  • Få noget dejligt mad
  • Få fokus væk fra din travle (og måske stressende) hverdag
  • Få brugt noget energi i et fitness center eller ved andre aktiviteter.

Alt i alt gælder det nok bare om at komme væk fra den travle hverdag og at få sat fokus på kroppen. Fysisk aktivitet giver som regel også fornyet energi. Og hvis du samtidig kan slukke telefoner og lade arbejde være arbejde for en stund, har du samtidig muligheden for at få en hyggelig weekend eller uge med dem du holder af.

Prøv et wellness ophold i bl.a. København eller Vejle

Du kan naturligvis prøve wellness ophold mange steder i Danmark, men især i vejle og i København er der nogle spændende muligheder. Det er i hvert fald 2 steder hvor der udbydes wellness ophold med fokus på oplevelsen.

Klik på knappen herunder og se dine muligheder for dejlige wellness ophold flere steder i Danmark. Altså bl.a. i Vejle og København.

Find mere info eller book et ophold her

Wellness ophold som gaveide

Et wellness ophold er også en super god gaveide hvis du skal forkæle en anden person eller ønsker at give din bedre halvdel en rigtig god weekend med masser af forkælelse. Du kan, ved at trykke på nedenstående knap, give en person et gavekort til et godt oplevelsessite. Personen som modtager gavekortet kan så frit vælge i mellem et hav af spændende oplevelser, bl.a. et wellness ophold i enten Vejle, København, Skodsborg, Båstad (Sverige), eller Snekkersten.

Giv et gavekort til oplevelser her

Har du gode oplevelser med wellness ophold?

Har du før prøvet at være på wellness ophold, eller bare wellness i dit lokalområde, så vil jeg meget gerne høre fra dig hvad du synes om oplevelsen. Skriv gerne en kommentar herunder.