Er du på jagt efter en spændende oplevelse, så kan du overveje en helikoptertur. En helikopter rundflyvning er et oplagt oplevelse til en polterabend eller måske bare for nogle personer der ønsker at se Danmark lidt fra oven.

Få en helikoptertur i København, Århus, Odense eller Roskilde

Prøv en helikoptertur og få en oplevelse for livet.Du har muligheden for at få en helikoptertur i flere store byer i Danmark. Bl.a. i København, Århus, Odense eller Roskilde. Det kan være en stor oplevelse at se en af Danmarks større byer lidt fra oven fra en helikopter.

Andre brugere der allerede har prøvet denne oplevelse meddeler at det er en oplevelse for livet. Bl.a. kalder Berit og Bent Sørensen det for “En oplevelse vi aldrig glemmer”.

Prøv en helikopter rundflyvning i hele Danmark

Ønsker du en helikopter rundflyvning et sted i dit lokalområde, så kan det også lade sig gøre, da du kan bestille en helikoptertur stort set over alt i Danmark. Så kommer helikopteren til dig og tager dig med på en rundflyvning der hvor du ønsker det.

En tur i helikopter tager ca. 15-20 minutter, men du har på de fleste ture mulighed for at komme til at flyve noget længere. Prisen bliver naturligvis også en anden hvis du ønsker en længere flyvetur.

En helikopter rundflyvning et udvalgt sted i Danmark på dine præmisser sker ofte i en Robinson R44 helikopter med 250 hestekræfter og en topfart på 240 km/t. Så selv om det er en helikopter, så behøver det ikke at gå langsomt.

Leverandøren af en helikoptertur er dog topprofessionel, og der bliver ikke gået på kompromis med sikkerheden. Er vejret f.eks. for uforsvarligt at flyve i er turen nødsaget til at blive aflyst. Det sker dog yderst sjældent. selvom disse ture kan bookes året rundt.

En anden rigtig fed ting ved disse helikopterture er at du kan være op til 3 personer sammen med piloten, hvilket vil gøre oplevelsen federe når den kan deles med andre.

Jeg har selv prøvet at se Danmark fra oven

Jeg har selv prøvet at flyve i et par hundrede meters højde og været i stand til at se mit lokalområde lidt fra oven – dog ikke i en helikopter. Det er en helt special oplevelse og jeg kan varmt anbefale det. Jeg har prøvet det i et mindre fly, hvor vi fløj rundt i Sønderjylland i ca. 20 minutters tid. Det var virkelig en fed oplevelse, og i en helikopter, som jo kan stå helt stille i luften, kan jeg kun forestille mig at oplevelsen vil være ende bedre.

Du kan evt. spørge piloten om du må tage dit kamera med så du kan tage nogle gode billeder eller måske filme lidt med din mobiltelefon for at dokumentere minderne.

Har du prøvet at flyve lavt?

Har du selv prøvet at flyve i få hundrede meters højde, hvor du kunne se Danmark fra oven? Hvad synes du om det? Fortæl gerne om din oplevelse i kommentarfeltet herunder.