Kategori: Musik

Kan du forestille dig et liv uden musik? Det kan vi ikke! Af og til er det dog herligt med inspiration til noget nyt musik, så man ikke altid går og hører det samme. Eller måske bliver træt af at høre det samme igen og igen.

Følger du med på denne side vil vi komme med tips til god musik inden for mange genrer og ikke mindst mange forskellige årtier. Ofte kan der nemlig findes en pokkers masse guld ved at gå tilbage i tiden. Sange og grupper du temmelig sikkert har hørt om før, men måske ikke lige kan huske hvad hedder.

Som sædvanlig er du mere end velkommen til at give dit besyv med i de forskellige indlæg og dele dine egne erfaringer om musik – f.eks. med hvad du for nyligt har opdaget af nye grupper, sange eller mulige koncertoplevelser i dit nærområde.

Vi mener nemlig også at musik opleves bedst når det er live. Så det vil helt naturligt også komme til at handle om koncertoplevelser i Danmark og måske endda også i udlandet.

X Factor vindere i Danmark

Vil du gerne have styr på X Factor vindere gennem tiden i Danmark, så kan du få hjælp i dette indlæg. X Factor har kørt i Danmark siden 2008 og var allerede fra første sæson voldsomt populært. Se vinderne siden 2008 i dette...

Læs mere
Indlæser