Er du glad for fart og fede superbiler, så har du chancen for at prøve en Lamborghini Gallardo enten som passager eller ved at køre selv. Gå ikke glip af denne unikke oplevelse, hvis du elsker fede biler. Det er også en meget populær oplevelsesgave til både kvinder og mænd, eller f.eks. til en polterabend.

Kør Lamborghini Gallardo selv

Kør Lamborghini Gallardo i Danmark i enten Århus eller KøbenhavnEr du typen der gerne selv vil prøve at køre denne superbil, så du kan mærke kræfter sparke ind når du trykker på speederen, så skal du gå efter “kør Lamborghini Gallardo” oplevelsen. Du får en erfaren chauffør med på turen som passager, som kan guide dig på vej.

Kør selv turen kan enten starte fra Århus eller København. Turen er tilrettelagt sådan så du både kommer til at køre på hovedveje og motorvejen og i så lidt trafik som muligt. Du kan vælge i mellem en tur på 15, 30 eller 60 minutter.

Læs mere eller bestil en tur her

Få en tur i en Lamborghini Gallardo

Er du mere til at lade en erfaren Lamborghini kører styre bilen, så kan du også opleve bilen siddende på passagersædet. Så kan du i stedet læne dig tilbage og nyde bilen kraft, når du bliver trykket tilbage i sædet helt automatisk når chaufføren trykker på gaspedalen.

Fen en tur i en Lamborghini Gallardo gælder de samme regler stort set, som når du selv kører bilen. Du kan opleve turen enten fra Århus eller i København og vælge i mellem ture der varer enten 15, 30 eller 60 minutter.

Læs mere eller bestil en tur her

Fakta om bilen

Den flotte Lamborghini Gallardo er en superbil med 560 hestekræfter og som går fra 0-100 km/t på bare 3,5 sekunder. Der er dermed rig mulighed for at få en oplevelse i en bil de færreste prøver hver ret ofte, ja måske nogensinde.

Kør Lamborghini Gallardo eller prøv den som passager og få en oplevelse for livet!

Har du prøvet noget lignende?

Har du prøve at køre i en Lamborghini Gallardo eller en anden superbil, så vil jeg meget gerne høre om din oplevelse i kommentarfeltet. Også gerne hvis du har givet sådan en gave væk til en du holder af. Hvordan blev gaven og oplevelsen modtaget?