Du har sikkert set Evolution of dance videoer på YouTube før, men jeg er gået på jagt efter nogle flere videoer i genren. Jeg har fundet nogle stykker, som du kan finde i dette indlæg.

Hvad er Evolution of dance?

Evolution of dance videoerEvolution of dance er et begreb der er skab af amerikaneren Judson Laipply. Han er egentlig foredragsholder, men er nok mest kendt for sin evolution of dance video som han uploadede til YouTube i 2006. Videoen, som du kan se som den første på nedenstående liste, blev dengang på rekordtid den mest sete på YouTube. Siden er der andre videoer der er blevet set mere, men den har opnået over 200.000.000 visninger.

Vil du se alle sangene han performer til i videoen, eller læse mere om Judson Laipply her.

Jeg har selv set videoerne masser af gange, og synes de er ret sjove. Se eller gense videoerne herunder og kom gerne med flere til listen, hvis du kender nogle.

Se evolution of dance videoer

På listen herunder kan du se de originale videoer der er skyld i at begrebet “Evolution of dance” er blevet noget der ligefrem refereres til. Du kan også se et par alternative eksempler på hvordan man f.eks. kan lave et fint indslag ud af den slags til et bryllup.

Judson Laipply – Den originale evolution of dance, som i øvrigt er en af de mest sete videoer på YouTube overhovedet

Judson Laipply – Den originale i version 2

Denne unge fyr gør også et hæderligt job

Her er der et par der laver et stunt ud af det til deres bryllup

Her er endnu et bryllupspar der laver en sjov dans

Kender du selv flere?

Har du en kommentar til videoerne eller kender du selv til flere Evolution of dance videoer på YouTube, så smid endelig et link i kommentarfeltet herunder.