Elskede du Casper og Mandrilaftalen, så vil du sikker kunne lide dette indlæg. Her kan du nemlig finde nogle af de sjove klip fra programmet der findes på YouTube. Længere nede finder du også links til hvor du kan købe hele serien på DVD hvis du skulle være interesseret i det.

Hvad er Casper og Mandrilaftalen?

Casper og MandrilaftalenCasper og Mandrilaftalen er et meget specielt satireprogram der blev sendt på TV på DR2 i 1999. Programmet blev sendt i mange afsnit og indeholder en speciel og absurd form for humor. Så hvis du er til meget sort og mærkelig humor, så er Casper og Mandrilaftalen lige noget for dig.

I alle programmerne er der er hav af skæve personligheder og mærkelige figurer der taler sammen på forunderlig vis. I programmet medvirker en lang række gode Danske komikere. Det er bl.a. Casper Christensen, Frank Hvam, Lasse Rimmer, Lars Hjortshøj.

Køb alle afsnit her

Kan du ikke få nok af denne slags humor så kan du faktisk købe alle afsnit af Casper og Mandrilaftalen på DVD. Klik på knappen herunder for at se mere.

Køb alle afsnit her.

Du kan dog også se en masse klip fra programmerne på YouTube. Jeg har samlet nogle stykker herunder. Enjoy! 🙂

Sjove klip fra programmet

Herunder kan du se en række af de klip fra Casper og Mandrilaftalen som jeg personligt synes godt om. Synes du der mangler nogle klip på listen, så skriv endelig en kommentar nederst i indlægget.

Her kommer videoerne:

Kresten Pikhår

Rulle og Cromwell tilbereder mortens and

Studievejleder Fyrst Walther

Harley Løvstik fortæller om sange som de oprindeligt lyder

Preben Hmmm fortæller om sine plastdyr

http://www.youtube.com/watch?v=UN0h06q74yc

Ideernes venner giver husholdningsråd

http://www.youtube.com/watch?v=Bg_BWMiFtaw

Mørke Ruddin der er overfølsom for lys

http://www.youtube.com/watch?v=PauGE2XgQuw

Per de Burg der ikke har nogen tidsfornemmelse

http://www.youtube.com/watch?v=4z4yc8pRmSg

Lennart Bertelsen fortæller om sex i 70’erne

Der findes masser af andre klip på YouTube. Søg og du skal finde og del dem gerne med os her på siden i kommentarfeltet nederst på siden. 🙂

Mangler der flere klip på listen?

Hvad mener du du om programmet? Smid gerne en kommentar med din mening om programmet eller hvis du synes der mangler et par gode klip på listen.