Hvis du lige som mig elskede Vindhætterne, med nogle af de sjoveste danske komikere i spidsen, så har jeg samlet nogle af de sjoveste klip fra programmet her, så du kan se eller gense dem.

Hvad er Vindhætterne?

Vindhætterne - et sjovt tv program med en række dygtige Danske komikereVindhætterne er et satire program der blev vist på Dansk TV på DR2 i 2002. Programmet var meget populært, ikke mindst på grund af de mange kendte Danske komikere der deltog. De talte bl.a. Jan Gintberg, Carsten Bang, Mick Øgendahl, Omar Marzouk, Sebastian Dorset med flere.

Programmet indeholdte bl.a. en masse sketches hvor komikerne spillede flere forskellige figurer. Flere af dem blev voldsomt populære.

Bl.a. var der politibetjenten spillet af Carsten Bang, der ofte sagde: “Nu kommer du fandme ned derfra” med en sjov accent. Jeg husker tydeligt at der var mange der gik rundt og sagde det dengang. Og faktisk hører jeg den sætning brugt den dag i dag.

Det mest populære indslag i programmet (og min favorit) er dog nok når Jan Gintberg går på gaden som sig selv og stiller almindelige forbipasserende mennesker aktuelle spørgsmål om samfundsrelevante emner. Det er der ikke noget specielt morsomt i, men det bliver det når Carsten Bang, som spiller en lidt spøjst udseende tosse, der hele tiden kommer hen og blander sig, og siger alle mulige sjove og mærkelige sætninger helt ude af sammenhæng. Det er rigtig god underholdning hvis du spørger mig. 🙂

Se nogle af de sjove klip herunder.

Se sjove klip fra Vindhætterne

Rundspørge om mænd og fødsler

Gintberg taler med folk på gaden om Amdi Petersen

Rundspørge om det at reklamere for alkohol

Politibetjenten – Nu kommer du fandme ned der fra!

Anni Hansen i hovedstaden

Mangler der klip på listen?

Sunes du der mangler nogle klip fra Vindhætterne i dette indlæg, så skriv gerne en kommentar herunder og lad mig høre hvilke klip der mangler?