Kan du godt lide klip med sjove dyr, så er du havnet det rette sted. I dette indlæg har vi nemlig samlet alle de sjove klip med dyr vi har kunne finde på YouTube.

Sjove dyr - masser af filmklip med sjove dyrHerunder har vi fundet lidt af hvert til dig. Der er både katte, hunde, papegøjer og andre sjove dyr i de forskellige klip.

Du behøver egentlig kun læne dig tilbage og trykke på play.

Vi håber du synes om det. Smid gerne en kommentar i bunden af indlægget.

Enjoy! 🙂

Funny Talking Animals – Fra et show på BBC. Min favorit i denne “best of” video er helt klart fuglen der leger “nighttime / daytime”:

Jeg er en lille motorcykel – Den lille flodhest tror den er en motorcykel

Sjov trænet papegøje – Denne papegøje er nok blevet trænet en hel det. Den kan sige alverdens sjove lyde og ord.

8 minutter med sjove dyr – I denne sammenklippede video finder du en masse sjove dyr. Nogle kommer galt af sted på sjove måder, andre uheld går ud over menneskene. Og andre er bare sjove på andre måder:

Film med geder der lyder som mennesker – Geder kan lave nogle ret sjove lyde. 🙂

Film med geder som musikstjerner – Vidste du at geder også kunne synge? De gør det faktisk nogle gange bedre end popstjernen.

https://www.youtube.com/watch?v=wfpL6_0OBuA

Film med billedserie af sjove dyr – I denne video ser der lavet en billedserie med dyr fanget i sjove situationer. Det er ikke dem alle der er lige virkelige, men det gør dem ikke mindre sjove:

8 minutter med sjove katte – Er du mere til katte, så er der 8 minutter med mange sjove katte i denne video:

Whaaaaassssssuuuuuup? – Sjove papegøjer i en reklamefilm

Kender du flere gode videoer med sjove dyr?

Kender du flere sjove videoer med billeder eller film af sjove dyr som du synes hører hjemme på listen, så skriv gerne en kommentar til os herunder.