På Sendentanke.dk kan di finde mange gode gavekort, og nemt sende det til modtagerens mobiltelefonPå sendentanke.dk kan man købe og sende gavekort til en lang række butikker webshops og oplevelser. Konceptet er enkelt, ligetil og nemt at tage i brug. Man klikker sig ganske simpelt ind på hjemmesiden, sendentanke.dk, finder det gavekort man vil give, enten ved hjælp af de mange forskellige kategorier eller ved hjælp af søgefeltet. Når man er kommet så langt mangler man blot at beslutte gavekortets omfang og at betale. Når det er gjort udfylder du navn, modtagers mobilnummer samt skriver en personlig hilsen. Betaling foregår via kreditkort og via en sikker internetside,så man kan roligt taste sine kort informationer ind, uden frygt. Efter gavekortet er blevet sendt afsted så er der intet tilbage at gøre udover at vente og glæde sig til at gavekortets modtager indløser sin gave og får sig en glædelig overraskelse.

Hvis du føler dig inspireret og vil have mere og vide, eller mangler noget inspiration vil jeg nu gennemgå hvad der er de top 5 mest populære gavekort netop nu på sendentanke.dk

1 – Rød Rose
En rød rose er gaven der aldrig slår fejl, klassisk, romantisk, det er gaven der aldrig slår fejl. Med gaven fra sendentanke.dk er det nemt og hurtigt at sende en rød rose til hvem end der skulle fortjene det, og gavekortet kan indløses i hvilke som helst af Interfloras butikker i hele landet. Det er intet under at den røde rose er den mest populære gave på sendentanke.dk, for det er et fåtal af danskere der ikke værdsætter det symbol på kærlighed og hengivenhed som rosen er blevet. En af de mest klassike gaver gennem tiderne, rosen har altid været i højsædet når det galt simple og enkle gaver som stadig er fulde af betydning.

2 – Just Eat
Just Eat er stedet der gør madlavningen nem; køb gavekortet, send det til den tiltænkte modtager, og så kan de selv bestille præcis hvad de skulle have lyst til, og betale med gavekortet fra sendentanke.dk. Så hvis du kender en som trænger til noget take-away mad – så bliver det ikke nemmere at overraske ham eller hende med at måltid fra just-eat.Take away bliver ved med at blive en større og større del af danskernes hverdag og i takt med at efterspørgslen vokser så udbyder Just Eat konstant nye muligheder så det ikke længere kun er pizza og burgere det er muligt at få leveret. Om man er til sushi, indisk, klassisk italiensk eller en grill kylling med det hele så har Just Eat det klar, og det kan derfor ikke undre nogen at de ligger sikkert og fast på anden pladsen af gavekort, for hvem kunne ikke godt tænke sig selv at modtage sådan et gavekort.

3 – Champagne Brunch for 2
Brunch er en lækker blanding af frokost og morgenmad der kun bliver gjort bedre af et glas boblende champagne. Med et gavekort til champagne brunch giver du en romantisk og hyggelig brunchgave, der byder på stemning og charme, med muligheder for benyttelse landet over. Den hyggelige oplevelse, som både kan være romantisk eller festlig alt efter hvem man invitere med, har taget landet med storm de sidste par år, og det er derfor heller ikke overraskende at et gavekort der byder på mulighed for en god brunch rundt omkring i hele Danmark ligger på tredjepladsen blandt de mest populære gavekort. Om det skal være en hyggetur med en veninde en søndag formiddag eller starten på en romantisk get away med kæresten, så er gavekortet en perfekt mulighed for at kunne give nogen man kender en god overraskelse som de kan dele med en de holder af – ikke mærkeligt at det er så populært!

4 – CDON.com
CDON er ikke længere blot en udbyder af underholdnings medier, men byder på et enormt udvalg inden for Bøger, Hjemme-elektronik, Mobiltelefoni, Spil, Musik, T-shirts & Merchandise, Digitale produkter, Legetøj, Børn & Baby, Smarte Deals og meget mere. Et gavekort til CDON er perfekt til manden eller kvinden der har alt, men alligevel godt lige kunne bruge lidt mere. Det store diversitet og det enorme sortiment er uden tvivl det der gør at et gavekort til CDON ligger så højt på listen, og det er jo også klart, for hvornår var det sidst muligt at give nogen en glædelig overraskelse de selv i så høj grad kunne være med til at bestemme over?

5 – Sunset Boulevard
Er Just Eat ikke lige det man har lyst til at give, kan man vælge et sundere alternative og i stedet give et gavekort til Sunset Boulevard; En lækker sandwich inkl. Pomme frittes og en sodavand. Der kan vælges imellem tre forskellige slags menuer: Ham and Cheese, Tasty Tuna og Club Menu. Gavekortet er en nem og hurtig måde at forære en indbydende og frisk frokost til en god ven eller kollega, og det er klart at gavekortet ligge i top fem, Sunset Boulevards sundere alternativ til traditionel take away er altid et hit.

Find inspiration og ideer til flere gaver lige her.