Alle kan genkende situationen, hvor man står og skal give en gave til en mand, og man aner ikke hvad man skal give. Man har i længere tid bedt om en ønskeseddel, men man har ikke fået en, så man er helt på bar bund. Det kan være svært når man meget gerne vil give en god gave. Det er måske en mand, som fylder meget i ens liv og derfor er man naturligvis interesseret i at give en god gave. Vi vil dog her komme med en række gode ideer på nogle gadgetgaver, som enhver mand vil blive glad for.

Fede gadgets

Sjove elektronikdimser er et hit

Det er især de sjove gadgets, som kan noget helt særligt og som mange mænd vil elske at bruge. Sagt på en anden måde kan man sige, at det er alle de elektronikdimser, som man ikke mangler i sit liv, men som alligevel gør livet lidt sjovere. De kan være sjove at vise frem og at eksperimentere med. Det kan for eksempel være en sej plasmalampe, et neonskilt med den pågældendes navn, en Stormtrooper 3D lampe eller andet han ikke vidste han havde brug for.

Hvad med et sejt forstørrelsesglas?

En sjov gadget man kan give til manden, der har alt, er for eksempel et forstørrelsesglas. Umiddelbart lyder det måske ikke så imponerende, men man kan dog få nogle særlige slags. Det er nemlig muligt at finde et forstørrelsesglas, som har lys i. Det gør, at det er langt nemmere at læse det, man kigger på gennem luppen. Det er en sjov gave og hvis der er tale om en ældre herre, så vil det også være en stor hjælp i hverdagen.

Sjove USB-stik er den oplagte gadget

Noget andet, som man også kan give i gave til ham, der i forvejen har alt, er USB-stik. Det er de færreste, som aldrig bruger USB-stik og derfor er det en oplagt gave. Man kan få dem i mange forskellige afskygninger, og her kan man lige så godt vælge den sjoveste og den mest fjollede. Blandt andet kan man købe et sjovt USB-stik, som er formet som en abe. Den gør en i godt humør og så kan den rumme hele 4 GB, hvilket er nok til de fleste.

Fede højtalere til farten

Er man meget på farten har man brug for nogle ting, som man kan tage med sig fra det ene øjeblik til det andet. Er man stor fan af musik vil man være frustreret hvis ikke man kan høre musik på vejen. Derfor bør man blot sørge for at tage nogle højtalere med i bilen når man tager afsted. Der findes mange gadgets, som involverer forskellige former for højtalere og mange af dem kan tages med. De fylder meget lidt og er yderst kompakte. Ikke nok med det så findes de også i forskellige former og farver, som alle er sjove og lyser lidt op i hverdagen. En oplagt gadgetgave til manden.

En power bank holder mobilen i gang hele dagen

Har man med en person at gøre, som har en mobil af ældre dato er der også mange gaver du kan give i forbindelse hermed. Der sker nemlig ofte det, at efter noget tid så begynder mobiltelefoner at blive dårligere og dårligere til at holde på strømmen. Her kan man købe en power bank i gave og sørge for, at personen har mulighed for at oplade mobilen hvor som helst.

Flotte vinglas er også en oplagt gave

Selvom elektroniske gadgets kan være en rigtig sjov ting at give til manden, der har alt, kan man dog også give nogle mere seriøse gaver. For eksempel kan man vælge at give nogle flotte vinglas til manden der holder af en god rød- eller hvidvin. For en vinelsker er dette en oplagt gave.

For vinglas er noget, som alle kan bruge og som man stort set aldrig har nok af. For selvom man måske for det meste sidder derhjemme og nyder et par glas vin, så sker det også, at man får større selskaber på besøg. Og når det er tilfældet, så er det altid en bedre situation at have vinglas nok.

Gør noget ekstra ud af gaven til vinelskeren

Vælger man at give vinglas til manden i sit liv, så kan man også give lidt ekstra ting med, som også har karakter af en gadget. Man kan nemlig give en vinoplukker med, som kan mange forskellige ting. Er der tale om en klassisk mand, som ønsker de helt klassiske ting, så er en almindelig standard proptrækker tilstrækkeligt. Dog kan man også finde andre gadgets, som både har lys i, termometer og mange andre ting. Man kan også finde en proptrækker, som kan undersøge, hvorvidt vinen er iltet nok og om den generelt er som den skal være. At købe sådanne gadgets med gør vinoplevelsen større for den, som modtager gaven.

En champagnesabel skaber sjov til festen

Man kan også købe en champagnesabel, hvilket de fleste vil opfatte som sjov og overraskende gadget. At åbne en flaske bobler kræver teknik, men er utrolig sjovt for hele selskabet og giver et godt pist til festselskabet. Når først sablen kommer på bordet, så er der ingen flaske, der går fri!