VM i fodbold i Brasilien i 2014 står for døren og mens vi alle venter på at turneringen starter den 12. juni 2014 tænkte jeg at dette indlæg kunne fungere som en fin gætteleg om hvem du tror der vinder turneringen?

Hvem vinder VM i fodbold i 2014. Se mine bud og skriv dine egne bud.Du kan ikke vinde noget, andet end at du kan dokumentere over for venner og bekendte at du har givet dit svar i offentligt forum på en given dato.

Personligt glæder jeg mig som et lille barn til turneringen starter. Jeg tror det bliver en turnering med masser af fantastisk fodbold, og knap så kedeligt som nogle af de seneste slutrunder. Se mine bud på hvem der vinder, bliver topscorer m.m. i længere nede i indlægget.

Kvalificerede lande

Inden du kan give din kommentar om hvem der vinder VM i fodbold i 2014, så får du lige en liste med alle de kvalificerede lande, hvis du endnu ikke skulle have fået styr på alle deltagere.

 1. Algeriet
 2. Argentina
 3. Australien
 4. Belgien
 5. Bosnien-Hercegovina
 6. Brasilien
 7. Cameroun
 8. Chile
 9. Colombia
 10. Costa Rica
 11. Ecuador
 12. Elfenbenskysten
 13. England
 14. Frankrig
 15. Ghana
 16. Grækenland
 17. Holland
 18. Honduras
 19. Iran
 20. Italien
 21. Japan
 22. Kroatien
 23. Mexico
 24. Nigeria
 25. Portugal
 26. Rusland
 27. Schweiz
 28. Spanien
 29. Sydkorea
 30. Tyskland
 31. Uruguay
 32. USA

Hvem vinder VM 2014 – mine bud

Jeg tror først og fremmest på et tronskifte på den internationale fodboldscene, som Spanien har sat hårdt på i en række år. Nu er de simpelthen blevet overmatchet, og deres MEGA trælse tilgang til fodbold med masser af kedelig boldbesiddelse er ikke så effektiv som den har været. Eller også er de bare blevet dårligere. Jeg ved det ikke. Men skønt, dét er det! Spanien kommer stadig langt, men jeg tror især der er ét hold der er bedre end dem, og det er naturligvis Brasilien. Vi så det senest i Confederations Cup hvor Brasilien smækkede Spanien med 3-0 i finalen, og hvor Spanien ikke havde noget at svare igen med.

Jeg tror at det gentager sig til VM, hvis Spanien da overhovedet når finalen. Tyskland har jeg også en kæmpe stor fidus til, men skal jeg pege på én vinder, så bliver det Brasilien – også fordi de spiller på hjemmebane.

Hvem overrasker?
Jeg glæder mig enormt meget til at følge Belgien ved VM. På papiret har de virkelig et godt hold, og de har jo gjort det super godt i kvalifikationen, men jeg har endnu ikke set dem spille. Belgien kunne godt overraske og komme langt. En outsider til at overraske vil være Schweiz.

Hvem flopper?
Der er altid et eller flere af de helt store hold der flopper fælt. Det er næsten for nemt at sige England, for de flopper altid i større eller mindre grad, så derfor jeg i stedet pege på Holland, som et hold der flopper.

Hvem bliver topscorer?
Christiano Ronaldo har efter min mening været verdens bedste fodboldspiller og målmaskine nr. 1 i mange år. Mange har været uenige med mig i de tidligere år, men i år kan der ikke længere være tvivl. 69 mål i 2013! Derfor peger jeg på Christiano Ronaldo som topscorer til VM. Også fordi han også er begyndt at score stort alle Portugal’s mål i deres landskampe.

Hvem vinder VM 2014? Kom med dit bud

Hvem vinder VM 2014? Hvis du har lyst, så giv dit bud i kommentarfeltet nederst i dette indlæg. Og tag også gerne med, hvem du tror der overrasker mest, hvem der flopper mest og hvem der bliver topscorer.