Med et Anders And abonnement kan du glæde både børn og måske endda voksne. Anders And har nemlig forstået at henrykke børn og voksne i flere generationer.

Anders And er for alle

Anders And abonnement er for alle, både børn teenagere og voksneAnders And er en af de ældste og mest berømte tegneseriefigurer, og han er også kendt fra masser af film. Netop på grund af hans alder er han yderst populær blandt både børn og voksne. I de seneste 3 generationer er der mange børn der er vokset op med Anders And blade. Og mange Danske familier har med garanti i mange ar haft et Anders And abonnement.

Selv som voksen er Anders And blade populære. Det skyldes nok at mange har læst dem som børn eller unge. Disse blade har mange familier måske gemt til deres børn, eller blot til sig selv for at læse dem igen.

Jeg er selv født i 1978, og kan tydeligt huske at jeg elskede at læse i Anders And blade som barn og teenager. Og den dag i dag er det bestemt ikke det værste blad jeg kan få stukket i hånden hvis jeg skal have noget at læse i. Og hvis jeg skal læse en historie for et barn, så vil jeg bestemt foretrække at det er noget jeg synes er lidt sjovt også.

Så der er mange grunde til at et Anders And abonnement også i dag ville være en ganske fin ide.

Bestil Anders And abonnement

Ønsker du at bestille et Anders And abonnement til dig selv, dine børn eller børnebørn, så kan du klikke på knappen nederst i dette afsnit for at se nærmere på udvalget, samt de aktuelle tilbud og priser.

Du kan f.eks. abonnere på Anders And blade eller jumbo bøger. Det behøver ikke være permanente abonnementer du tegner, men du kan f.eks. prøve det i et halvt eller et helt år. I flere af de aktuelle tilbud får du en ekstra ting med i handlen. Det kan f.eks. være en DVD film eller lignende.

Har du prøvet det?

Har du et Anders And abonnement eller har du et godt forhold til Anders And blade eller jumbo bøger, så skriv gerne en kommentar. Hvad synes du om det?