Vil du gerne overraske din bedre halvdel med en romantisk middag for 2, så kan du måske finde inspiration i dette indlæg. Her vil du både kunne finde tips til at gøre det selv i dit eget hjem, samt hvordan du finder et godt sted at invitere på romantisk middag på en hyggelig cafe eller restaurant.

Gør det selv romantisk middag for 2

Vil du gerne prøve kræfter med en romantisk middag for 2 hvor du selv står i køkkenet og serverer middagen for din bedre halvdel i dit eget hjem, så vil jeg forsøge at give nogle tips til både mænd og kvinder herunder.

Hvis du skal lave en romantisk middag til en mand
Nu ved jeg godt at man ikke skal betragte alle ens, men jeg vil alligevel påstå at en mand er ret nem at gøre glad. Dog er det også mit indtryk at det langt fra er alle kvinder der forstår hvor simpelt det er.

Derfor kommer min simple opskrift til at lave en vellykket romantisk middag til en mand, hvis du skal gøre det selv.

  • Vælg en simpel ret. Ikke noget kompliceret. Gerne hans livret eller noget som han synes du laver bedre end alle mulige andre. Om det så er hjemmelavede burgere eller bøf med løg er underordnet. Mænd elsker bare mad de godt kan lide, og kan måske godt være en anelse afvisende overfor nye uafprøvede ting.
  • Mænd kan godt lide hygge. Det er ikke alle der tør indrømme det, men mange mænd kan faktisk godt lide når det er hyggeligt, med stearinlys og hvad du ellers kan finde på (for det kan jeg ikke lære dig noget om alligevel). Mænd kan ikke sætte en finger på hvad det er der gør det hyggeligt, men de kan godt konstatere når noget er hyggeligt. Så spar ikke på de hyggelige elementer.
  • Planlæg ikke alt for meget. Har du taget initiativ til en hyggelig aften med din bedre halvdel, som starter med en romantisk middag, så lad evt. resten af aftenen ske af sig selv uden en masse planlagte aktiviteter. En biograftur viol de fleste mænd helt sikkert elske, men for mange planlagte aktiviteter kan måske godt komme til at virke som for meget.

Så simpelt mener jeg faktisk det er at imponere en mand med en romantisk middag for 2. Er du af en anden holdning eller har du en kommentar til ovenstående så skriv gerne en kommentar nederst i dette indlæg.

Hvis du skal lave en romantisk middag til en kvinde
Kvinder er nok lidt sværere at imponere, og så måske alligevel ikke. Hvis du som mand skal lave en romantisk middag til din kvinde så vil jeg efter bedste evne forsøge at give dig nogle tips med på vejen. Brug dem hvis du vil.

  • Vælg noget simpelt. Vælg en ret som du kan finde ud af at lave, men som viser at du har gjort dig umage. Og gør gerne lidt ud af anretningen. Er hun ikke så meget til den slags, så er hendes livret sikkert også et stort hit.
  • Vær kreativ. Glem ikke hyggen. Hvis du gør dig umage med at gøre det stemningsfuldt og hyggeligt, så vil det med stor sikkerhed falde i god jord. Stearinlys, flot borddækning, en god vin til maden o.s.v.

Jeg er selv lidt på udebane her, så hvis du kan byde ind med tips til mænd der gerne vil lave en romantisk middag for 2, så byd endelig ind i kommentarfeltet nederst.

Romantisk middag for 2 på cafe eller restaurant

En romantisk middag for 2 er god medicin til parforholdetEr du typen der gerne vil betale dig fra en romantisk middag for 2, så er der naturligvis også masser af muligheder for det. Du kender sikkert allerede nogle af de gode spisesteder i dit lokalområde. Men vil du gerne gøre lidt ekstra, eller være HELT sikker på at kvaliteten er i top, så kan du lade andre gøre kvalitetssikringen for dig.

På hjemmesiden TrueStory.dk, som er en oplevelsesformidler, kan du finde flere oplevelser, som involverer dejlig mad. Du kan f.eks. opleve en luksus brunch på en dejlig og hyggelig cafe, hvor service og kvalitet er helt i top – og gennemtestet.

Vil du gerne invitere din bedre halvdel på et spa- eller weekendophold, så kan det også lade sig gøre. Naturligvis også med mulighed for en romantisk middag.

 

Romantisk middag for 2 gavekort

Ønsker du at invitere din bedre halvdel på et weekendophold eller på en luksus brunch, så kan du også købe et gavekort til portalen, sådan så du/i ikke behøver at bestemme jer for en dato på forhånd.

De bestemmer blot hvilket beløb der skal på gavekortet, betaler for det, og modtager det eller printer det selv. Så kan du give en flot gave væk, og du kan i fællesskab med din bedre halvdel beslutte hvornår og hvad i gerne vil bruge pengene til.

Gavekortet kan bruges i op til 24 måneder efter det er købt, så i har godt tid. Bestil et romantisk middag gavekort og gør din bedre halvdel rigtig glad.

Del dine tips

Har du nogensinde forsøgt dig med en “gør det selv” romantisk middag for 2 til din bedre halvdel? Eller har du gode erfaringer med at invitere ud? Del gerne dine erfaringer med os andre, og skriv dine tips i kommentarfeltet nederst i dette indlæg.