Selvom overvægten af magasiner henvender sig til kvinder, findes der faktisk også en del magasiner for mænd. I dette indlæg vil vi lave en liste over nogle gode magasiner til mænd.

Hvorfor er magasiner til mænd en god idé?

Magasiner for mændAlle har brug for inspiration og underholdning. Det har mænd naturligvis også. Det er der mange måder at få på i dag. F.eks. via internettet. Det er nok også derfor du er havnet her? 🙂

Nogle gange så er det bare fedt at få tingene serveret på et sølvfad, og i de rette omgivelser for dig. Derfor er magasiner for mænd en rigtig god idé. Det gør dig i stand til at skabe dine egne perfekte rammer for et par timer i fred og ro, hvor du plejer dig selv, med den gode underholdning og inspiration som magasinet giver dig.

Husk også på, at når du søger efter underholdning og inspiration på internettet (eller andre steder), så er du tit begrænset af din egen evne (eller mangel på samme) til at finde nye spændende ting hele tiden. Derfor kan det være fedt bare at læne sig tilbage og nyde godt af et godt og gennemarbejdet magasin, som opfylder dette behov for dig. Du får underholdningen serveret på et sølvfad.

Og så skal man jo heller ikke undervurdere effekten af at de færreste magasiner faktisk bliver for gamle. Mange magasiner vil kunne hives frem efter et stykke tid og nydes forfra nøjagtig som en god bog.

Tip: Er du interesseret i flere magasiner for mænd, men ønsker kun at betale for ét, så kan du måske finde nogle venner eller bekendte at bytte magasiner med. Lav en aftale med dem at i køber hver jeres magasin, og bytter magasiner efter behov og ønsker. Mange gør det med aviser, så hvorfor ikke også magasiner?

Hvad kan komme på listen?

Det er der rigtig mange magasiner der kan, men vi har dog nogle ting vi går efter, når vi skal vurdere om et magasin kan komme på denne liste. En eller flere af følgende grunde skal være opfyldt:

 • Magasinet skal henvende sig til mænd.
 • Magasinet skal have mange mandlige læsere (Dette er dog ikke baseret på faktiske tal, men blot vores vurdering).
 • Vi skal selv kunne lide magasinet.
 • Emnerne der tages op i magasinet skal være noget mange mænd interesserer sig for.

Hvis én eller flere af ovenstående grunde er opfyldt, så egner magasinet sig til nedenstående liste, uanset hvad emnet måtte være (dog ikke pornografiske magasiner).

Listen med magasiner for mænd

Nu tager vi hul på listen. Magasinerne er listet i tilfældig rækkefølge, så det er altså ikke nødvendigvis de mest populære der ligger øverst. Så hvis du leder efter inspiration, så kig gerne hele listen igennem.

 • Euroman – Magasin specielt til mænd som behandler emner som stil, mode, underholdning, guides til gear og meget mere.
 • Illustreret Videnskab – Fantastisk magasin med videnskabelige artikler om alt mellem himmel og jord, samt spændende ny viden.
 • Aktiv Træning – Magasin om sport, træning, sundhed og meget mere.
 • M! – Magasin for drengerøve. Handler om lækre piger, musik, film adventure, mode og meget mere.
 • National Geographic – Følg med i fantastiske jordomrejser og meget mere i dette fantastiske magasin.
 • JAGT, Vildt & Våben – Alt om jagt til den aktive jæger.
 • Datatid – Magasin med nyheder og test af alverdens IT gadgets inden for computer, foto og meget meget mere.
 • Alt om Data – Magasinet for IT interesserede. Masser af tests og spændende IT nyheder.
 • Bil Magasinet – Danmarks største bil magasin, med tests af både almindelige- og superbiler, nyheder og teknik. Er du vild med biler, så er det svært at komme uden om Bil Magasinet.
 • Vmax – Et magasin til enhver drengerøv uanset alder, som handler om biler. Hovedsageligt tuning og styling af biler, men også meget andet.

Find selv flere magasiner for mænd ved at klikke her.

Hvad mener du?

Hvorfor synes du magasiner er uundværlige? Er der nogle gode magasiner for mænd vi ikke har på listen? Smid gerne en kommentar med et tip til os.