Elsker du at løse Sudoku, men hader du at betale for det, så er der en god gratis Sudoku print løsning til dig her. Også hvis du gerne vil kunne skrive din Sudoku ud. Det eneste det koster er lidt papir og blæk/toner til din printer.

soduko-printDu kan nemlig nemt lave et Sudoku print flere steder på internettet. Alt du behøver er at finde et sted på nettet hvor du kan generere Sudoku spil – en såkaldt Sudoku generator. Den gør at du kan generere alle de spil du ønsker. Derefter skal muligheden for nem udskrivning også være til stede hvis du ønsker at printe din Sudoku ud og løse den i fred og ro.

Der er også mange gode grunde til at det er federe at løse en Sudoku “offline” og væk fra computeren. Nogen af dem er bl.a.:

  • At du kan løse dem udenfor. F.eks. i haven, ved stranden, i sommerhuset, i stuen, i sengen og mange andre steder. Kun din fantasi sætter grænsen.
  • At du kan løse din Sudoku i en bedre stilling. Det er nemmere at finde sig til rette i sin yndlingsstilling med blot et stykke papir, frem for en computer.
  • At du kan løse din Sudoku i HELT fred og ro, uden en larmende computer i baggrunden.
  • At du samtidig nemmere kan være sammen med din partner, dine børn eller andre, samtidig med du læser Sudoku.

Se hvordan du laver Sudoku print på video

Vi har lavet en video der viser dig hvordan du nemt kommer i gang med at udskrive en Sudoku. Fremgangsmåden er ret simpel:

  • Find en hjemmeside med en Sudoku generator. Vi har fundet et for dig: Klik her.
  • Opret din Sudoku i den ønskede sværhedsgrad
  • Tryk på “Print” knappen og print Soduko

Så nemt er det. Dette kan du så gøre lige så tosset du vil, så du ikke løber tør lige med det samme. Du kan også lave nogle i forskellige sværhedsgrader.

Tip: I print vinduet kan du lave dine Sudoku’s større så de bliver nemmere at se. Selvom du gør det, så skulle det stadig kunne være på en A4 side når du laver en udskrift.

Se videoen herunder:

Ønsker du flere muligheder?

Er du mere til et helt hæfte eller magasin fyldt med Sudoku print, så findes der masser af den slags du kan abonnere på. De er dog ikke gratis, men så slipper du til gengæld for at lave noget arbejde selv. Derudover får du et mere professionelt hæfte, som er nemt at skrive i. Der findes også en god dansk hjemmeside hvor du kan prøve krydsord og sudoku’s gratis (hvis du opretter en konto).

Smid gerne en kommentar

Hvis du har en kommentar til dette indlæg er du mere end velkommen til at komme med en kommentar.