Er du på jagt efter et godt sted på nettet, hvor du kan løse krydsord og soduko, så er det svært at komme uden om Krydsbox. Krydsbox er, i skrivende stund, en ret ny hjemmeside udviklet af Aller Media A/S. Det er dem der også står bag en lang række andre hjemmesider på nettet som du helt sikkert kender. Det er f.eks.: Billed-Bladet, Se & Hør, EDBpriser og mange flere.

Hvad er Krydsbox?

Krydsbox - Godt sted til soduko og krydsord på nettetKrydsbox er en hjemmeside hvor du kan løse krydsord og soduko. Der er flere forskellige sværhedsgrader, så der er nogen for en hver smag.

Det er en af de mest professionelle sider jeg har set af sin slags, og du kan få lov til at prøve det helt gratis.

Det eneste det kræver, er at du laver en profil på hjemmesiden krydsbox.dk – i hvert fald hvis du gerne vil have dine løsninger tjekket. Det er en meget brugervenlig og flot hjemmeside, så det er utrolig nemt at oprette en profil. Det tager højst et par minutter.

Husk at din konto skal bekræftes inden du kan komme i gang. Når du har udfyldt dine grundoplysninger, skal din konto bekræftes. Det er derfor vigtigt at du opretter dig med en gyldig email, da du skal aktivere din konto ved at klikke på et link i en email du modtager fra krydsbox.dk. Det hele går dog som en leg, og tager som sagt kun ganske få minutter.

Muligheder med krydsbox

På krydsbox.dk kan du både lave soduko og krydsord. Begge dele kan du løse i 5 forskellige sværhedsgrader.

Hver spil koster et antal “krydsmønter”. Soduko’er koster 1 krydsmønt, og krydsord koster 3 eller 4 afhængigt af sværhedsgrad.

Når du har oprettet din konto, har du til at starte med 12 krydsmønter. Det gør dig i stand til at løse 12 soduko og mindst 3 krydsord. Det burde være nok til at du kan prøve hjemmesiden af og se om det er noget for dig. Når de 12 krydsmønter er brugt, kan du købe flere hvis du ønsker at spille igen. Det koster ikke alverden. Du kan købe følgende pakker med krydsmønter:

  • 50 krydsmønter for 29 kr.
  • 100 krydsmønter for 49 kr.
  • 200 krydsmønter for 69 kr.
  • 320 krydsmønter for 99 kr.

Men før det koster penge, kan du som sagt nemt prøve det gratis. Du kan kan få minimum 3 spil, ved at oprette en gratis konto på krydsbox.dk.

Du har i øvrigt også mulighed for at vinde præmier i hver eneste uge.

Gode anbefalinger

Krydsbox.dk er som tidligere nævnt en af de mest professionelle af sin slags, og der ser ud til at der løbende kommer nye opgaver. Hjemmesiden er supernem at “betjene”, så krydsbox.dk får de varmeste anbefalinger herfra.