Kan du godt lide at fordrive tiden med at lave puslespil, har du så tænkt på at købe dem online?

På den måde kan du i fred og ro sidde derhjemme og kigge på varerne til dig selv, til dine børn – eller måske til en gave til en du holder af, som elsker puslespil.

Er du vant til at gå efter puslespil i de fysiske butikker er der måske endda penge at spare hvis du køber dem online. Udvalget er temmelig sikkert også større end i de fysiske butikker.

Hvad søger du efter?

Køb puslespil online her - stort udvalgVi kender en god webshop, hvor du kan købe masser af puslespil online – i mange forskellige varianter.

Du kan f.eks. få puslespil med 1000 brikker (og med langt flere brikker), familie spil, puslespil til børn, tilbehør til puslespil med mere.

Denne webshop satser på kvalitetsvarer fra gode leverandører, til fornuftige priser.

Du kan se noget af udvalget her:

Hvis du er til puslespil med rigtig mange brikker kan det også være en god idé med en sorteringsbakke, så du nemmere kan overskue de forskellige bunker med brikker. En puslemåtte kan også være en god idé hvis du har brug for at pakke dit puslespil væk, for at fortsætte på det senere. Find disse ting i tilbehør til puslespil.

Bonustip hvis du vil handle

Inden du besøger shoppen og evt. handler køber et eller flere puslespil, så skal du lige have et par bonus til med på vejen:

  • Husk at tjekke fragtprisen. Køber du på et af ovenstående links, kan du få gratis fragt hvis du køber for mere end 400 kr.
  • Bestiller du inden kl. 14:00 på hverdage kan du typisk forvente at modtage varen næste dag med Post Danmark.
  • Du har mulighed for at indtaste en alternativ leveringsadresse, så du f.eks. kan få pakken leveret på dit arbejde. Så behøver du ikke at bøvle med at hente pakken, hvis du ikke er hjemme når den leveres.

Køb puslespil online lige her:

Gå til puzzleshop.dk shoppen