En rund fødselsdag er noget helt særligt. Sådan en dag må gerne adskille sig lidt fra alle de andre fødselsdage, da der jo trods alt går 10 år imellem hver rund fødselsdag! Søger du sjove idéer til underholdningen ved en rund fødselsdag, så læs med her, og gør dagen helt unik.

Hvilken underholdning du ender med at vælge, kommer nok først og fremmest an på selve fødselaren, og hvor mange år han eller hun bliver.

Selvom du selv synes, at en idé til underholdning er vældig god, så er der ikke meget ved det, hvis det slet ikke falder i fødselarens smag eller er hans eller hendes form for humor. Derfor er det praktisk, hvis du kender fødselaren godt, inden du vælger underholdning. Ellers må du alliere dig med hans eller hendes nære venner og familie.

Herefter bør du have in mente, hvor mange år det drejer sig om. Selvom alder langt hen ad vejen blot er et tal, så vil der unægtelig være forskel på at runde 20 år og på at runde 80 år.

Underholdningen skal passe til temaet

Når en stor fest, som en rund fødselsdag, skal arrangeres, så er det både praktisk og sjovt at have et overordnet tema for festen. Det gør det nemmere at planlægge det hele, fordi du har noget at gå ud fra. Samtidig bliver hele festen en sjovere og mere sammenhængende oplevelse for både gæster og hovedpersonen selv.

Ting der blandt andet kan indgå i temaet:

  • Farver
  • Bordpynt
  • Bordkort
  • Underholdning

Gør det nemmere for dig selv ved at købe det hele samlet fra ét sted. Så er du sikker på, at det hele passer sammen. Se et stort udvalg hos Festbutikken.

Herunder finder du en række forslag til sjove ideer til underholdningen ved en rund fødselsdag. Ønsker du at holde en temafest, så find inspiration her.

Book en komiker

Et oplagt festligt indslag til en rund fødselsdag er en komiker. Han eller hun kan for eksempel komme efter hovedretten, hvor alle alligevel sidder ned, og ingen endnu er voldsomt berusede.

Tryllekunster

Denne idé til sjov underholdning er næsten altid et hit, og endda hos alle aldersgrupper. En tryllekunstner er både fascinerende og sjov, og så kan han eller hun involvere gæsterne i nogen af sine fortryllende tricks.

Hjemmelavede sange

Denne form for underholdning er måske især velkendte til konfirmationer, bryllupper og lignende, men kan sagtens bruges til runde fødselsdage også.

Det kræver blot, at nogle af gæsterne er kreative og kender til sjove historier om fødselaren. Hvis du har svært ved at lave sangen kan du hyre professionel hjælp til det.

Sjove pengegaver

En gave i sig selv er måske ikke den klassiske form for underholdning. Men hvis en pengegave er virkelig kreativ og sjov, så vil den helt sikkert bidrage til at underholde gæsterne. Find gode idéer til pengegaver her.

Levende musik

Skab både stemning og ægte hygge med levende musik til festen. Denne form for underholdning er meget klassisk. Du kan vælge en band, der laver populære coversange, som for eksempel et The Beatles-band, eller du kan gå efter noget mere neutralt stemningsmusik.

Seje oplevelsesgaver

En anderledes og sej oplevelsesgave vil helt sikkert være med til at gøre dagen til noget særligt. Når gavebordet byder på lidt af hvert, er det med til, at fødselaren husker dagen for altid. Hvad med et ølgavesæt eller et par virtual reality briller, som alle gæsterne kan prøve af efter tur?

Er fødselaren en mand, så finder du mange gode forslag til anderledes og personlige gaver til ham her.

Er det en kvinde, som fylder rundt, så bør du kigge efter gaver til hende på personlig-gave-til-hende.dk.

Skal du til rund fødselsdag hos din mor, så kan du finde gode gaveideer til din mor lige her.

Bugtaler

En bugtaler er især genial underholdning til unge og børn samt barnlige sjæle. Bugtaleren har som regel en masse sjove jokes i ærmet og en underholdende dialog mellem ham selv og dukken.

Held og lykke med at vælge sjov underholdning til den runde fødselsdag.