Leder du efter en trampolin til nedgravning til ungerne, så de sikkert og stabilt kan lege og hygge sig i haven i timevis, så er dette indlæg måske noget for dig.

Trampoliner til børn og voksne

En trampolin til nedgravning kan give masser af timers underholdning for børn og voksneTrampoliner er et kæmpehit for børn i alle aldre. Både for piger og drenge, og nutidens børn er så heldige at de efterhånden er er blevet hvermandseje. I hvert fald er de blevet så gode og billige at de findes i flere og flere private haver.

Jeg har også tit set glade børn lege med utrolig glæde og ivrighed på en trampolin. Fra min egen barndom husker jeg også det at hoppe på en trampolin som noget af det sjoveste man kunne foretage sig. Dengang foregik det dog mest på offentlige legepladser, parker eller i legeland og lignende.

I mit voksenliv har jeg tit haft lyst til at hoppe på trampolin, men jeg har aldrig gjort det et offentligt sted. Det skyldes nok frygten for hvad andre mon tænker om mig, når jeg som voksen står og hopper på en trampolin – og måske tager børnenes legetøj fra dem.

Men er det nu også så slemt? Børnene vil jo ofte gerne have deres forældre – eller andre voksne – med i deres leg. Og så er det da fantastisk at der findes noget der både er sjovt for børn og voksne. Som f.eks. at hoppe i trampolin.

Skal store børn og voksne kunne hoppe på en trampolin, og især hvis det er samtidigt, så skal du nok kigge efter en af de mest robuste. En trampolin til nedgravning er nok også en ret god ide, sådan så den står så stabilt som muligt.

Fordele ved at have sin egen trampolin til haven

Der er en lang række fordele ved at have sin egen trampolin i haven. Jeg vil nu liste alle de fordele op som jeg kan komme i tanke om. Har du (eller dine børn) en trampolin til haven, så vil jeg gerne høre hvad du synes der er så fedt ved at have sådan en i privaten. Skriv gerne en kommentar nederst i dette indlæg.

Fordele ved at have en trampolin til haven:

  • Du kan som voksen holde øje med dine børn inde og ude fra på en langt nemmere måde, end hvis de er på en legeplads eller lignende.
  • Dine børn har timers underholdning så tæt på som overhovedet muligt.
  • En trampolin gør måske at dine børn er mere aktive end normalt – og at de får sig rørt og får den motion de har brug for.
  • En trampolin er for de fleste børnefamilier en god investering i forhold til den glæde børnene har ved at bruge den – og så dyre er de ikke længere.
  • En god trampolin koster ikke alverden mere, og den kan sagtens holde i mange sæsoner.
  • Måske kan du selv snige dig op på trampolinen og have det sjovt sammen med dine børn. I din egen have behøver du ikke at være bange for hvad andre folk tænker
  • Dine børn bliver sikkert populære blandt andre børn, som gerne vil lege med dem og hoppe i trampolin sammen med dem.

Har du flere fordele ved at eje sin egen trampolin, så vil jeg meget gerne høre fra dig. Skriv gerne en kommentar nederst i indlægget.

Find trampoliner der egner sig til nedgravning lige her.

Gå sammen med naboen

Synes du at en trampolin til nedgravning er for dyr? De bedste trampoliner koster naturligvis mere end de billige. Så hvis kun det bedste er godt nok, så kan du overveje at gå sammen med naboen om at købe en trampolin sammen med dem.

Så kan I deles om udgifterne, og hvis I ellers kan blive enige om hvor den skal stå og om en trampolin til nedgravning er en god ide, så har jeres unger et godt og solidt legetøj til mange timers leg.

Er I i tvivl om, hvilken trampolin I skal vælge, er der masser af hjælp at hente på Trampolinguiden.dk. Her kan I læse alt omkring de forskellige typer trampoliner og sammenligne både pris og kvalitet.

Trampolin til nedgravning

Der er flere gode grunde til at købe en trampolin til nedgravning:

  • En trampolin til nedgravning er ikke så høj, og er dermed nemmere at komme op på for børn og voksne.
  • En trampolin til nedgravning står mere stabilt, og øger dermed sikkerheden for dine børn når de bruger den.
  • En trampolin til nedgravning flyver ikke så nemt væk, når det blæser kraftigt eller stormer. Du har således stormsikret din trampolin på forhånd.

Find trampoliner der egner sig til nedgravning lige her.