Er du en syvsover, eller kender du en der er, så kan nogle sjove vækkeure måske gøre det nemmere for dig at komme op om morgenen. Det kan også være en fin gaveide til forskellige anledninger.

Forslag til sjove vækkeure

Jeg vil gå lige til sagen og give dig en række forslag til sjove vækkeure, som udover at være sjove på den ene eller anden måde, også kan få dig op om morgenen.

Flyvende vækkeur
Flyvende vækkeur hvor den flyvende genstand fungerer som en nøgle som skal slå den irriterende ringetone fra.Er du typen der tit trykker på snooze knappen på dit vækkeur, så kan et flyvende vækkeur måske være lige noget for dig. Hvis du er træt af at du spilder så lang tid i sengen på at snooze eller bare ønsker at være sikker på at komme op til tiden, så er dette sjove vækkeur lige sagen.

Vækkeuret har en irriterende tone som den vækker dig med, men den sender også en flyvende genstand ud i rummet, som samtidig fungerer som den eneste måde hvorpå du kan slukke for det igen. “Flyveren” fungerer nemlig som den nøgle som du skal sætte i dit vækkeur inden den stopper med at larme. Når du har sat nøglen i, så er du temmelig sikkert allerede så vågen, så du lige så godt kan gå i gang med dagens udfordringer. Læs mere her.

Lego Star Wars vækkeur
Få et vækkeur udformet som en blanding af LEGO og Star Wars figurerEr du fan af LEGO eller Star Wars eller begge dele måske, så kan du blive vækket af Yoda, Darth Vader eller andre Star Wars figurer udformet som små legomænd. Mere cool bliver det da ikke.

Kan du ikke nemt forestille dig at have Yoda, Anakin Skywalker eller Darth Vader stående på dit natbord for at vække dig.

Du slukker for dem ved at trykke dem på hovedet. Læs mere her.

Clocky
Clocky - et ur der med garanti kan få dig op om morgenenClocky er også et supergodt vækkeur til de typer der tit bruger snooze knappen alt for meget. Når dette vækkeur sætter i gang fiser det rundt i lokalet på sine små hjul. Og det bliver ved indtil du rejser dig op, fanger det og slukker for det.

Så med dette vækkeur, behøver du ikke længere spilde en masse tid på at snooze, og du kommer med garanti op om morgenen. Læs mere her.

Find flere sjove vækkeure her

Find flere vækkeure her

Tips til brug af vækkeure

Når du bare SKAL op på et bestemt tidspunkt på en bestemt da og du bare for alt i verden skal undgå at sove over dig, så kan det være en god ide at tage nogle af følgende forholdregler:

  • Sørg for at dit vækkeur er uden for rækkevidde, sådan så du skal op at stå for at slå det fra. Ligger det inden for rækkevidde, har du måske for let ved at slå det fra i søvne og falde i søvn igen.
  • Sørg for at have noget der kører på batteri, så du ikke er afhængig af strøm. Hvis strømmen går så er du på røven. Sæt evt. helt nye batterier i dit vækkeur inden du går i seng.
  • Sørg for at have et backup vækkeur, hvis nu dit normale vækkeur ikke sætter i gang som planlagt.
  • Indstil dit vækkeur til at lave en så høj og irriterende lyd som muligt.
  • Tjek om du har sat dit vækkeur til at vække dig på det korrekte tidspunkt inden du går i seng.
  • Test om dit vækkeur virker inden du går i seng. Sæt det f.eks. til at ringe om et par minutter, så du kan teste hvordan det skal indstilles – og om det rent faktisk virker.

Til hverdag behøver du måske ikke gå så drastisk til værks, men uanset om du bruger din telefon som vækkeur eller har nogle specielle eller sjove vækkeure, så er deres funktion jo trods alt at vække dig når du skal op. Og især på en vigtig dag, så kan du benytte ét eller flere af ovenstående forslag for at være HELT sikker på at komme op.

Hvad gør du for at komme ud af sengen om morgenen?

Når du bare SKAL ud af sengen og op til en bestemt anledning, så som dit eget bryllup, en vigtig eksamen eller andet, hvordan bærer du dig så ad med at indgå at sove over dig? Del gerne dine bedste tips med os i kommentarfeltet nederst. Du må også gerne give tips til andre sjove vækkeure, som burde være med på listen i denne artikel.