Hvis du lige som mig er ret vild med fodbold, så er du sikkert også vild med manager spil. I dette indlæg kigger jeg nærmere på hvilken type manager spil der findes på markedet.

Hvad er et manager spil?

Manager spil gør dig til chefen for det hele og er god læring og tidsfordriv på samme tid.Manager spil inden for sport har eksisteret i mange år, men i de senere år er der kommet mange flere typer til, men hvad er et manager spil egentlig?

Et manager spil er et spil hvor du er chefen der skal få en forretning eller et projekt til at lykkes. Det kan f.eks. være at du er manager for et cykelhold, en foldboldklub, et landbrug, et discotek eller mange andre ting. Du har så til opgave at få projektet til at blive en succes med alt hvad det indebærer. Lidt ligesom hvis du var virksomhedsejer i virkeligheden – dog er det ofte lidt mere simpelt sat op i spillene.

Forskellige slags manager spil til PC

Jeg har spillet manager spil lige siden jeg for mange år siden fik en Amiga 500, og jeg elsker det. I dag har jeg ikke tiden til det mere, men det betyder ikke at jeg er blevet for gammel til det tværtimod. Mannager spil er blevet meget federe siden den gang hvor jeg brugte dagevis på at spille fodbold manager spil. I dag findes også mange flere forskellige typer af manager spil, hvor gameplay, grafik og langtidsholdbarheden er langt bedre end dengang.

I dag vil jeg påstå at der findes manager spil til stort set alle interesser. Så hvis du aldrig har været så glad for fodbold manager spil, så kan du sagtens finde andre på nedenstående liste, som måske kan være noget for dig.

Manager spil som du kan prøve:

  • Fodbold manager spil. Kan du gøre det bedre end de bedste managers verden har set, så er din bedste chance måske at forsøge dig med et fodbold manager spil.
  • Cykel manager spil. Bliv manager for dit eget cykelhold og se om du kan gøre det bedre end Bjarne Riis.
  • Farmer manager spil, hvor du skal styre et landbrug og få det til at blive en succes.
  • Camping manager, hvor du skal styre en camping plads, indrette den, afholde events for gæster og meget mere.
  • Disco manager. Bliv diskotek ejer og se om du kan få det til at blive til en succes.
  • Håndbold manager. Hvis du foretrækker håndbold, så er det også en mulighed.
  • Racing manager. Styr et team inden for motorsport og prøv kræver med alt hvad dertil hører.

Find nogle af disse managerspil ved at klikke på knappen herunder.

Find masser af gode spil lige her

Trænger din computer til at blive fornyet så du skal spille computerspil til PC lidt bedre, så tjek vores indlæg om gamer PC her.

Mere end tidsfordriv

Et godt manager spil er meget mere en godt tidsfordriv efter min mening. I hvert fald er det på ingen måde en skadelig aktivitet, som mange computerspil tit for skyld for at være. Faktisk mener jeg at manager spil kan være med til at styrke børn og unge. Det bidrager nemlig med viden om hvordan man bygger ting op, samt læring om handel og forretningskultur. For det er jo netop det disse spil handler om: At bygge noget op til at blive en succes og tjene penge. Og du vinder kun hvis du formår at gøre det godt, tjene penge og vinde.

Det er altså ikke den værste form for tidsfordriv hvis du spørger mig. Her mener jeg sagtens at børn og unge kan lære noget som de kan bruge til noget. Måske giver det dem endda blod på tanden til at springe ud som iværksætter eller selvstændig på den ene eller anden måde. I den forbindelse er manager spil nogle af de bedste (eller mindst skadelige) spil der findes.

Hvad mener du om dette? Skriv gerne en kommentar nederst i indlægget.

Hvad er dit favorit manager spil?

Elsker du også at spille manager spil? Hvilket en slags eller spil er din favorit? Skriv gerne din kommentar nederst på siden her.