Hvis du er på udkig efter en god gaming pc, er der nogle helt basale ting, der skal være i orden – og spille sammen. De har nemlig betydning for, at pc’en kan yde det, den skal.

Det drejer sig om:

  • Grafikkort
  • CPU
  • RAM
  • Disk
  • (Netværkskort / skærm / køling)

Hvert enkelt element skal kunne harmonere med hinanden, for at man som bruger kan opnå den fulde effekt. Det nytter eksempelvis ikke så meget at sætte det dyreste grafikkort i en gaming pc, som ikke har RAM nok til hastighedsmæssigt at kunne følge med alligevel.

Men hvad gør man, hvis man er på jagt efter en gaming pc, men ikke har så meget forstand på hvad CPU er? Og hvor mange RAM der er nødvendige for at kunne spille eksempelvis CS eller andre First Person Shooter spil?

Vælg en gaming pc der matcher dit behov

FroggamingFørst og fremmest skal en gamer pc passe til dit behov. Er du nybegynder og spiller du udelukkende på et let hobbyplan, kan du måske nøjes med en gaming pc i den lavere ende af prisspekteret.

Som udgangspunkt starter priserne ved lidt over 3000 kroner for selve pc’en. Dertil kommer øvrigt udstyr som skærm, tastatur, headset og mus.

Besøg Froggaming og find flere forskellige bud på en god gaming pc til nybegyndere i flere forskellige prislejer. Særligt deres Entry Series computere er specielt opbyggede, så de giver en god spiloplevelse uden at vælte budgettet.

De enkelte komponenter kan desuden udskiftes med tiden, så pc’en bliver kraftigere, hvis gaminginteressen på et tidspunkt når nye højder.

Der findes i øvrigt kun få bærbare gamer pc’er, der kan stå distancen – ganske enkelt fordi pladsmanglen i kabinettet udgør en udfordring i forhold til at implementere alle de nødvendige elementer i selve pc’en. Det anbefales derfor at købe en stationær gaming pc.

Byg din egen gaming pc

Er du en ørn til RAM, CPU og andre tekniske specifikationer? Og er du en habil gamer, der ved hvad du vil have?

Så kan du med fordel bygge din egen gaming pc, så du får det hele præcis, som du vil have det. Måske ønsker du samtidig at bruge din  pc til både arbejde og fornøjelse og har derfor flere individuelle ønsker end flertaller.

Froggaming tilbyder også denne mulighed og kombinationsmulighederne er mange.