Med de mange muligheder for at streame musik, skal det også være nemt at få lyden ud i hjemmet. Her er Sonos et godt bud på et højtalersystem, som både har god lyd, et flot ydre og er nemt at bruge.

Hvor mange musikanlæg traditionelt har fyldt meget og udseendet ikke altid har været i harmoni med en stilfuld nordisk indretning som mange holder af, er Sonos anderledes.

Her er højtalerne små og diskrete. De let organiske former med afrundende hjørner og et diskret ydre er nemme at integrere i hjemmet – og højtalerne kan både placeres en smule hengemt i et hjørne eller pryde reolen, hvis man gerne vil gøre sine Sonos-højtalere til en del af indretningen.

Nu kunne man fristes til at tro, at lyden lider under de små kabinetter. Det er imidlertid ikke tilfældet. Musikken strømmer klart og rent og kan man lide at høre høj musik, leverer Sonos også varen. Selv bassen overrasker og hvis ønsket er diskrete højtalere med god lyd, er der således ingen vej udenom Sonos.

Sådan fungerer Sonos

Sonos er et højtalersystem som først og fremmest kan bruges til at høre musik i hjemmet på – men også kan kobles til tv’et, så der med flere højtalere forskellige steder i lokalet kan skabes en mere intens lydoplevelse.

Især hvis man kombinerer højtalerne med en Sonos subwoofer, kan man næsten skabe sin egen biografoplevelse. Ikke blot i forbindelse med tv og film, men også når der spilles eksempelvis Playstation.

Sonos er et af de nemmeste lydsystemer at benytte og sætte op. Også selvom man ikke er teknisk anlagt. Det er desuden både nemt og billigt at komme i gang med at bruge Sonos. Man kan nemlig starte med at købe en enkelt højtaler og sidenhen udvide sortimentet. Alle Sonos højtalere passer nemlig indbyrdes til hinanden.

Man kan således starte med en højtaler eller to i køkken-alrummet og efterfølgende også installere højtalere på badeværelset eller i stuen.

På den måde afspilles det samme musik i hele hjemmet – i en høj lydkvalitet. Noget der har været visionen hos Sonos fra start: “Man skal aldrig være tunget til at vælge imellem kvalitet og nem adgang til al musik i hjemmet”.

De mest populære Sonos produkter

Sonos tilyder mange forskellige produkter, men bestsellerne er Sonos Play 1 og Sonos Play 5.

Sonos Play 1

Den mest kompakte højtaler fra Sonos. Den kan enten benyttes alene, hvor den giver en fin lyd i mindre rum, eller kombineres med en ekstra hvormed den kan afspille lyd i stereo.

Det er med en Sonos Play 1 de fleste begynder deres Sonos-eventyr.

Sonos Play 1 er i øvrigt en oplagt højtaler til badeværelset, fordi den kan modstå kondens. Noget der er svært at undgå i fugtige rum.

Sonos Play 5

Med Sonos Play 5 får man et komplet musikanlæg med både en kraftig stereoforstærker og gode, solide højtaleregenskaber. Den indeholder 5 af hver – samt en 3,5 tommers subwoofer. Anlægget styres enten ved hjælp af Sonos’ app eller ved hjælp af en separat fjernbetjening.

Ved brug af kun et enkelt minijackstick kan Sonos Play 5 nemt tilsluttes tv’et, og det er derfor denne model de fleste vælger, når de både ønsker et musikanlæg og et god lydanlæg til stuen generelt.

Derudover findes der flere andre tilkøbsmuligheder til Sonos højtalersystem, hvilket gør det til et af de mest fleksible på markedet – til en god pris. Hold f.eks. øje med Sonos produkter på Black Friday her.