Lige meget om du foretrækker at spille på PC, PS3, Xbox, Wii eller andre enheder, så kan du med stor sikkerhed spille et af de mest populære fodboldspil igennem tiden – nemlig FIFA.

Hvad er FIFA?

Køb FIFA 14 til mange enhederFIFA er, ud over at være en fodboldorganisation, også et populært fodboldspil der efterhånden har nogle år på bagen. Faktisk er FIFA blevet udgivet hvert eneste år siden 1994. Som du nok kan regne ud, så er det blevet til en pokkers masse spiludgivelser op til i dag.

Hvert eneste år kommer der en ny version. Det sker bl.a. fordi det trods alt er sjovest at spille med hold hvor spillerne på dem afspejler situationen i den virkelige klub. Så hvert år bliver spil- og holddatabaser til spilles opdateres, så de afspejler virkeligheden i aktuelle ligaer i Europa, Sydamerika og USA.

Mine oplevelser med FIFA

Jeg er selv helt vild med fodbold, og har derfor også været på FIFA holdet af flere omgange i de sidste mange år. Jeg hører dog ikke til dem, der absolut skal have det nyeste spil hver eneste år.

Det første FIFA spil jeg spillede var FIFA 98 tror jeg. Jeg blev bidt af det med det samme, da jeg synes det var fantastisk at det kunne laves så godt. Hvis du også er vild med fodbold, og har spillet det selv, så kender du den der ubeskrivelige følelse og glæde, man kan opleve ved at score et perfekt mål – eller måske bare når man laver en god aflevering i dybden. Der er mange situationer på fodboldbanen der kan fremkalde denne glæde.

Min pointe er at det samme nemt kan ske i FIFA. Det kan det i hvert fald for mig. Og jeg gætter på at det nemt kan ske for mange andre fodboldglade personer. Og dem er der jo mange af.

Hos mig kan jeg nemt opnå nogenlunde den samme glæde, ved at lave en god aflevering eller et fantastisk mål i FIFA. Har du det på samme måde?

Siden FIFA 98, har jeg nok holdt nogle års pause. Selvom jeg helt sikkert har spillet FIFA med jævne mellemrum i alle disse år, så er det seneste jeg har spillet faktisk FIFA 10.

Jeg har i øvrigt ALTID spillet FIFA på PC, da det er min foretrukne spillemaskine.

For nylig prøvede jeg det nye FIFA 14 på en Xbox 360. Vi var 4 personer der spillede 2 mod 2. Og hvor var det fantastisk at genopleve FIFA igen. Det tager kun 1 minut før du er hooked. Det var jeg i hvert fald – også selvom det var på en anden platform end jeg var vant til.

Dette spil er simpelthen bare vanedannende!

Hvis du elsker FIFA, så er du sikker også vild med manager spil. Find eksempler på dem i dette indlæg.

Seneste spil i rækken hedder FIFA 14

Seneste medlem i FIFA familien hedder FIFA 14. Og siden jeg første gang spillede FIFA i 1998 (dengang var spillet også revolutionerende), så er realismen i spillet i dag næsten uvirkelig, hvis du spørger mig. Læg dertil en flot grafik, masser af spil muligheder, turneringer, ligaer, online spil. I den samlede pakke ligger der MANGE underholdende timer og venter, hvis du bare interesserer dig en smule for fodbold.

UDviklerne af spillet formår at gøre spillet en smule bedre end forgængeren hver eneste år, sådan så det ikke kun er en opdatering af hold- og spillerdatabase. Samtidig udvikles spillene efterhånden til de fleste computere og enheder. Så uanset hvad du foretrækker at spille på, så kan du med stor sandsynlighed spill FIFA 14.

Køb FIFA 14 her

Har du fået blod på tanden, så kommer her nogle links til, hvor du kan købe spillet til de forskellige enheder:

  • Køb FIFA 14 til PC, Playstation, Xbox eller Wii lige her.

Se en trailer her

Se en FIFA 14 trailer i videoen herunder:

Fortæl om dine oplevelser med FIFA

Til sidst vil jeg meget gerne høre om dine oplevelser med spillet. Hvad er din foretrukne platform? Findes der nogen der har alle spillene, og hvilket FIFA spil har været det bedste og hvorfor? Fortæl gerne om dine oplevelser med FIFA i kommentarerne herunder.