Er du bare den mindste smule interesseret i Xbox, så går du nok og bider negle i bare spænding over hvornår du kan få fingrene i konsollen. Selvom Microsoft har udskudt den officielle launch i Danmark til engang i 2014, vil nogle forhandlere alligevel importere Xbox One fra andre lande hvor udgivelsesdatoen fortsat er i slutningen af november. Så det varer altså ikke alt for længe, før vi kan få fingrene i Microsofts nye konsol og bl.a. prøve kræfter med den opdaterede Kinect 2 og den redesignede controller.

Men hvilke spil kan vi så få glæde af på den nye konsol? Det ser vi nærmere på i denne artikel. De spil, som vi kigger nærmere på i denne artikel er nemlig alle tilgængelig ved Xbox Ones europæiske launch, så du kan få et indblik i hvilke spil du skal have fingre i som det første.

1: Call of Duty: Ghosts

Call of Duty Ghost - fedt spil til den kommende Xbox One

Call of Duty lyder nok meget bekendt i de fleste gameres ører. Selvom Call of Duty: Ghosts udkommer på tværs af alle platforme, kan man som Xbox One ejer nyde godt af adgang til forskelligt indhold til spillet før alle andre.

Med spillet vil der også blive udgivet et specielt headset, som er stylet således at man selv kan ligne en af de brutale soldater i spillet.

2: Killer Instinct

Er du af den lidt ældre generation, kan du måske huske Killer Instinct til blandt andet Super Nintendo? Dette klassiske arkadespil, som har mange år på bagen, kommer i en ny, opdateret udgave til Xbox One. Killer Instinct kommer til at være en eksklusiv udgivelse til Xbox One og kommer kun til at koste omkring 100 kr. Så husk, at køb en ekstra controller med til konsollen hvis du gerne vil lammetæve din ven.

3: Forza Motorsport 5

Da Forza Motorsport 5 for første gang blev fremvist for tusindvis af ”nørder” og bilentusiaster verden over, var der ikke et øje tørt. Spillet fremviser virkelig nogle af de kræfter, som vi får lov at lege med på Xbox One – for sjældent har et bilspil været flottere. Med Xbox One controllerens nye ”trigger-knapper”, vil det ligeledes være en langt mere realistisk oplevelse, da disse nu kan reagere indivduelt og forholde sig langt skarpere til, hvad der sker i spillet.

4: Ryse: Son of Rome

Ryse minder lidt om en spiludgave af filmen ”300”. Med fotorealistisk grafik, de vildeste kampevner, udrustning og skjold, skal du slagte dig igennem hordevis af fjender, som alle prøver at gøre en ende på dig. Spillet ser yderst brutalt ud og vil helt sikkert appellere til den lidt ældre del af konsolspillerne.

5: Battlefield 4

Battlefield 4 - fedt spil til den kommende Xbox One

Det er ikke kun med Call of Duty, at vi trækker i camouflagetøj. Det gør vi også med Battlefield 4!

Battlefield 4 er endnu mere realistisk end nogensinde før. Alt hvad du kan se, lige fra træer til skyerne, vil nu påvirke din spiloplevelse. Skyd kablet over som holder flyet fast, for derefter at se det kure over skibets dæk for nådesløst at synke ned i havets dyb. Tættere på rigtig krig og underholdning kommer man næppe, og det bliver spændende at se hvem der finder gamernes hjerte: Battlefield eller Call of Duty?!

6: Watch Dogs

Watch Dogs er virkelig et friskt pust til listen. Watch Dogs foregår i en kæmpe verden, hvor vores hovedperson ved hjælp af teknisk snilde og en mobiltelefon, kan hacke sig ind på diverse IT-systemer for at løse en masse spændende missioner. Afled blandt andet de hårdkogte dørmænd ved at forstyrre deres radio og giv dem falske meldinger, for derefter at smutte ubemærket forbi dem og ind på natklubben for at ”forhøre” en person. Spillet minder nok lidt om GTA i en langt mere dunkel og dyster verden, hvor andre rigtige spiller kan ”hacke” sig ind i dit spil og pludselig angribe dig. Altså en snedig blanding af single- og multiplayer.

Hvad glæder du dig mest til ved Xbox One?

Hvilket spil glæder du dig til at prøve på en Xbox One? Eller hvad glæder du dig mest til ved selve konsollen. Giv gerne dit bud i kommentarfeltet herunder. Du kan også læse meget mere om Xbox One på playone.dk