Leder du efter en unik oplevelse til dig selv eller som gave til en du holder af, så kan du overveje ballonflyvning. En tur i en luftballon er en helt unik og fantastisk oplevelse som du sent vil glemme.

Ballonflyvning er for alle

Ballonflyvning er en unik oplevelse tæt på naturenMed ballonflyvning har du muligheden for at komme tæt på naturen fra de højere luftlag, og nyde udsigten og det gode selskab i absolut stilhed. De der har prøvet denne oplevelse er enige om at det er en helt unik og fantastisk oplevelse hvor især stilheden og udsigten fremhæves som noget rigtig stort. Modsat andre flyvemetoder er en tur i luftballon nemlig kun larmende når gasbrænderen larmer, men det gør den bestemt ikke hele tiden. Når luftballonen har den ønskede højde kan stilheden nydes i fulde drag og du kan fokusere 100% på at nyde udsigten og se naturen fra en helt anden vinkel.

Du har også masser af tid til at kigge rundt og nyde landskabet, da en luftballon jo ikke skyder noget hidsig fart. Ballonflyvning er noget de fleste kan opleve, da eneste krav er at du er over 130 cm høj og vejer under 100 kg med tøj på.

Ballonflyvning – Jylland eller Sjælland

Ballonflyvning kan opleves flere steder i Danmark. De steder jeg kender til har start enten på Sjælland eller i Jylland.

I Jylland kan du komme til at se Silkeborg området lidt fra oven, hvilket jo også skulle være utrolig smukt. På Sjælland er der flere opsamlingssteder, så det burde være muligt for de fleste at komme til at prøve denne oplevelse inden for en rimelig geografisk afstand, hvis du bor i Danmark.

Oplevelsen varer samlet 2-3 timer, hvoraf du har ca. én time i luften. Dem der har prøvet oplevelsen beskriver hele forløbet som værende en stor oplevelse, og ikke mindst de professionelle ballonflyvere der instruerer og styrer en ballonflyvning.

Ønsker du at booke en tur i en luftballon, så tryk på knappen herunder.

Få en tur i luftballon eller giv som gave

En tur i luftballon er nok næppe noget ret mange prøver ret mange gange på et liv. De fleste prøver det nok aldrig. Men sådan behøver det jo ikke at være. Mulighederne for at prøve ballonflyvning i Danmark er store.

Ønsker du ikke selv at prøve så kan en tur i en luftballon være en fremragende gaveide til en person som har alt, eller som elsker oplevelser uanset alder. Ballonflyvning er en disciplin hvor næsten alle kan være med.

Synes du at oplevelsen er for dyr som gave, så kan du altid gå sammen med nogle andre, så i deles om udgifterne. Minderne om sådan en oplevelse vil med stor sikkerhed vare resten af livet.

Har du prøvet det, eller vil du gerne?

Har du prøvet en tur i luftballon, så vil jeg meget gerne høre om din oplevelse. Skriv gerne en kommentar herunder. Du må også meget gerne skrive en kommentar hvis du gerne vil prøve denne unikke oplevelse eller hvis du kender nogen der har prøvet det.