Vil du gerne give dig selv og din bedre halvdel (eller en større gruppe) en rigtig god madoplevelse, så overvej en luksus brunch.

Hvad er en luksus brunch?

Prøv en lækker luksus brunch i København eller Århus, som f.eks. kunne se ud som på billedet.

Sådan kunne din brunch f.eks. se ud.

En luksus brunch er en oplevelse for 2 eller flere personer, hvor du vælger et godt sted at spise i enten Århus eller København. Du får serveret noget lækkert mad, får en rigtig god service og vil generelt opleve et højt kvalitetsniveau i hyggelige opgivelser.

Hvis du klikker på knappen herunder, kommer du til en side som har lavet en luksus brunch til et koncept, og udvalgt en række cafeer og spisesteder hvor både mad, service og omgivelserne lever op til deres krav om at levere oplevelser af højeste kvalitet. Du kan derfor trygt vælge denne oplevelse, da konceptet er gennemprøvet og testet til stor tilfredshed for alle dem som allerede har prøvet en luksus brunch fra de udvalgte steder.

Du kan købe en luksus brunch til enten København eller Århus, og fra købstidspunktet kan du indløse oplevelsen inden for 24 måneder, så du har god tid. Og det giver også mulighed for at give oplevelsen som en gave til en der fortjener det.

Luksus brunch for 2 eller flere

Ønsker du at gøre noget godt for din bedre halvdel, så er sådan en luksus brunch et rigtigt godt bus på nogle hyggelige timer ude i selskab med den vigtigste person i dit liv. Du kan f.eks. bestille oplevelsen og overraske din bedre halvdel med den, og lade hende/ham bestemme hvilken café i skal besøge.

Det kan også være at du ønsker at bruge en luksus brunch til en lille hyggelig samling af flere personer. Det kan f.eks. være hvis:

  • Du ønsker at samle familien til et par hyggelige timer i anderledes omgivelser en de sædvanlige
  • Du ønsker et godt og solidt måltid efter en bytur, sammen med en flok venner eller dem du var afsted med.
  • Du ønsker at holde en lidt mere uformel fødselsdag
  • Du ønsker af fejre en bestået eksamen eller lignende.

Du kan nemlig sagtens bestille oplevelsen til mere end 2 personer. Klik dig ind på siden og se hvad der kan lade sig gøre herunder.

Luksus brunch som gavekort

En luksus brunch behøver ikke nødvendigvis inkludere dig selv, for du kan nemlig sagtens give oplevelsen væk som en gave til en person du gerne vil gøre lidt ekstra for eller til en som du bare ikke aner hvad du skal give. Fra den dato hvor du køber oplevelsen, har modtageren nemlig hele 24 måneder til at få oplevelsen brugt.

Et luksus brunch gavekort ville f.eks. være en oplagt gaveidé som:

  • Julegave
  • Fødselsdagsgave
  • Gave til personer der har alt
  • Gave til personer der ikke ønsker sig noget eller har alt
  • Invitation til lækker mad og hygge til en person du ikke har set i længe. Så du med en brunch vise initiativ, som med stor sikkerhed vil blive godt modtaget.

Klik dig ind på hjemmesiden hvor du kan købe en luksus brunch, i København eller Århus, ved at klikke på knappen herunder. Husk og du også kan give en person du holder af et luksus brunch gavekort.

Har du prøvet en luksus brunch?

Har du prøvet en luksus brunch i København eller Århus, eller andre steder for den sags skyld, så vil jeg meget gerne høre hvad du synes om oplevelsen – og også gerne hvem du delte dem med. Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet længere nede på siden.