Premier League er en af de største og mest prestigefyldte fodboldligaer, og mange af fodboldens allerbedste spillere er at finde i den liga.

Nogle af klubberne har brugt rigtig mange penge på at købe spillere de seneste år, og blandt klubejerne findes der både russiske oliemilliardærer og arabiske sheiker.

Derudover tjener klubberne også godt på tilskuerne. Der er stort set altid fyldt på stadion, og det på trods af at billetterne nemt kan komme op over 1000 kroner.

Det er dog ikke kun på stadions i England, der er stor interesse for kampene. Det er der selvfølgelig også i andre lande, hvor de bliver vist på fjernsynet.

Premier League er god underholdningI Danmark er der også stor interesse for Premier League. I flere år har der været vist kampe på 6’eren, men i denne sæson har Viasat også meldt sig på banen.

De har genoplivet Tipslørdag, der tonede frem på DR gennem næsten 30 år fra slutningen af 1960’erne, og ingen der har set programmet, har glemt, at værten var Tommy Troelsen.

Det er nu tilbage hver lørdag på TV3+, hvor der bliver vist kampe hver lørdag, og samtidig er der ”dong” på de kampe, der er med på tipskuponen.

Det betyder dog ikke, at 6’eren er færdig med at vise fodbold. Denne lørdag er der nemlig en kamp klokken 13.45, 16.00 og 18.30, og 6’eren og TV3+ viser de tre samme kampe.

Om søndagen har TV3sport 2 så en kamp klokken 15.00 og en klokken 17.00, mens de også har mandagens kamp klokken 21.00.

Det betyder altså, at der er masser af fodbold fra Premier League til de danske TV seere. I denne runde kan man se seks af de ti kampe, hvor lørdag er den helt store fodbolddag, der varer fra 13.00 til 21.00.

Hvis man er til betting, er der også mulighed for at få nogle gode fif. Inden kampen starter kommer der som regel nogle gode råd fra studiet, som man så kan følge, hvis man vil.

Hvis man vil bringe lidt mere spænding ind i stuen, når man ser fodbold, så er der også muligheder for at spille på kampene, mens de er i gang. Det kan man gøre med live betting.