I aften bliver der med stor sandsynlighed kamp om fjernbetjeningen i mange danske hjem. Der er nemlig både finale i X-Factor og så skal de danske fodboldlandshold også spille en vigtig VM kvalifikationskamp mod Tjekkiet på udebane. Begge dele foregår i bedste sendetid og overlapper altså hinanden.

X-Factor finalen

Det er i aften kl. 20:00 på DR festlighederne starter. Det er således i aften at X-Factor 2013 skal afgøres. Der kun en af de 3 finalister der kan ryge til tops.

Det forrygende show sendes fra Boxen i Herning og der kommer sikkert et par stjerner forbi og giver et nummer. Og vanen tro sikkert også sammen med de 3 finalister.

Men hvem ryger til tops? Og bliver der mere krig i mellem Anne Linnet og Thomas Blachman?

Der er følgende 3 vindermuligheder:

  • Chresten
  • Karoline
  • Wasteland

Landskampen Tjekkiet – Danmark

Det er også i aften at det danske fodboldlandshold tager hul på den første af 2 ekstremt vigtige kampe med henblik på kvalifikation til VM i 2014. Aftenens modstander er Tjekkiet på udebane. En modstander vi historisk set har haft det svært med. Vi har faktisk kun vundet over dem én gang i mange mange år.

Lad os håbe at aftenens kamp ikke bliver en historisk genudsendelse!

Kampen starter først kl. 20.30, men optakten til kampen starter allerede kl 19:00 på Kanal5.

Vi skal helst have 3 point, men en uafgjort resultat kan også bruges hvis vi så bare vinder over Bulgarien på hjemmebane på tirsdag. 4 point i de 2 kampe er acceptabelt, men 6 point er selvfølgelig bedre. Men det bliver nok svært og det er måske også for meget at forlange.

Men de danske drenge er pisket til at præstere og vi har set dem gøre det før når de skal! Så det er bare frem med klaphatten. 🙂

Hvem vinder kampen om fjernbetjeningen?

FrustrationDe to udsendelser overlapper jo desværre hinanden, så du er nødt til at træffe en valg. Hvad vil du se? Og kan det i det hele taget lade sig gøre? Er fjernsynet frit? Kan de se Kanal5, hvis du vil se fodbold?

Jeg kunne forestille mig at der er mange børn og unge, samt kvinder der nok er mest til X-Factor. Lige ledes er der nok en masse mænd der SKAL se fodbold, så i de hjem hvor der kun er 1 TV bliver der nok krig om fjernbetjeningen.

Hvordan løser i den konflikt folkens? Skriv gerne en kommentar til dette spørgsmål nederst på denne side. 🙂

Til dig der ikke gider nogen af delene

Er du hverken den store fan af X-Factor eller fodbold, så kan du måske finde gode alternative ting at give dig til på denne liste med gode indendørs aktiviteter.

Tip på resultaterne

Kunne det ikke være skægt hvis vi tippede på resultaterne på begge begivenheder? Det har du hermed mulighed for i dette indlæg. Så kan du også henvise til indlægget hvis du får ret og der ikke var nogen der troede på dig. Det kræver selvfølgelig at du når at smide en kommentar inden begge deler går i gang. Har du en kommentar til dette indlæg eller ønsker du kun at give dit bud på én af begivenhedernes udfald, så er det også ok. 🙂

Jeg laver selv det første bud som kommentar, så kan du evt. følge trop. Det gælder æren. 🙂