Skal du holde en fest og er du også på bar bund i forhold til ideer til underholdning til din fest? Derfor har vi lavet en liste med ideer til underholdning til fest til dig. Der er både ideer til underholdning til din fest, der er gratis og ideer til underholdning, der kræver betaling. Om end du er på udkig efter noget yndefuldt og flot eller noget sjov og spas, så har vi fundet nogle ideer til underholdningen, der vil garantere en uforglemmelig fest.

Betalte ideer til underholdning

Hvis man gerne vil gøre noget mere ekstra ordinært end man plejer, eller hvis man blot ønsker en mere særlig og wow-effekt underholdning så kan en betalt underholdning være en god mulighed.

Der er herunder listet nogle ideer til underholdning til fest, der kræver betaling.

Sanger

En ide kunne være at hyre en til at komme og synge nogle sange for jer. Det kan være en fin og smuk underholdning, som dine gæster vil sætte pris på. Det er nemt at booke en sanger eller sangerinde. Prisen varierer mellem 1000-20.000 DKK.

Tryllekunstner

Hvis i ønsker en lidt anderledes men stadig sjov underholdning til en fest kan i booke en tryllekunstner til at komme og lave trylletricks. Det er som sagt både sjovt og anderledes, men det er også en underholdning, der kan give gode samtaleemner til festen, men også en wow-effekt hos dine gæster. En tryllekunstner koster ca. 2500-15.000 DKK.

Komiker

Hvis du leder efter en ide til underholdningen til din fest, som får dine gæster til at træne mavemusklerne og grine, så kan du få en komiker til at komme og optræde for jer. Det er både sjovt og noget man vil huske. Prisen på en standup komiker er ca. 2000-15.000 DKK.

Gratis ideer til underholdning

Hvis du derimod ønsker en gratis og sjov underholdning til din fest, har vi givet nogle eksempler på ideer til dette.

Stjernetegns tale – sjovt

Hvis du som gæst tænker, at der skal ske noget sjovt til festen kan stjernetegns talen være sjov. Det er meningen, at en gæst blot skal give stjernetegns talen til værten, når der holdes tale eller takkes. Den går ud på, at der er skrevet et lille stykke om, at hovedpersonen i sin fritid faktisk går meget op i astrologi, så derfor har han/hun lavet et horoskop for alle gæsternes stjernetegn.

Værten/hovedpersonen bedes læse ’’deres tale’’ op og gæsterne skal derefter rejse sig op, når deres stjernetegn bliver sagt højt. Hele talen ses som en joke og derfor kan de forskellige horoskoper godt være lidt grove. Det kan dog nemt tilpasses til, hvad selskabet synes er sjovt.  Dette er et sjovt indslag, som både får rystet folk sammen igennem grin, men også fordi det skaber et fællesskab igennem stjernetegn og humor.

En leg, som passer til temaet

Hvis i holder en fest med temaet cowboys så kan i lave en aktivitet, der passer til temaet. Det kunne være en skyde konkurrence, en kæphest stafet eller andet. Dette gør også, at selve festen vil virke mere gennemført, og folk vil løsne mere op og have det sjovere.

Traditionelle sedler under tallerkenerne

Her er der tale om de små opgaver, gæsterne skal udføre, som er beskrevet på et papir under deres tallerken. Dette kan være med til, at få gæsterne rystet sammen og kommer ud af deres comfort zone et kort øjeblik og vil opleve, at det er meget sjovt og alle andre også gør dette.

Musikquiz

Hvis du ved, at dine gæster kender lidt musik, kan du lave en musikquiz til dem. Du vælger blot nogle sange også skal dine gæster svare på, hvilken sang det er, så hurtigt som muligt. Du kan lave et sjovt twist ved at sige, at man for at kunne svare skal råbe noget sjovt, løbe et sted hen eller andet, som kan gøre musikquizzen endnu sjovere.

Quiz

Generelt er en quiz altid sjov. Du kan eventuelt lave en quiz om ting, der er sket igennem tiden, film, mad & drikke, omkring jeres tema eller andet som du finder sjovt. Her er der igen plads til at lave et twist på, at gæsterne eventuelt skal synge svaret, hinke op til quizmasteren osv. Det er kun fantasien, der sætter grænser for både, hvad i quizzer om, men også hvordan det skal udføres.

Der skal flere personer til at skabe en god stemning, men kun én til at skabe en dårlig stemning. Så husk det gode humør når du skal til fest. Hvis i endnu ikke har fundet stedet, hvor i skal afholde jeres fest, kan vi anbefale at modtage 3 tilbud på jeres privatfest eller firmaarrangement igennem EventButler.