Overvejer du at købe en ny highend smartphone, så er LG Nexus 5 sikkert blandt de telefoner du undersøger. I dette indlæg får du min vurdering af Nexus 5, samt en masse grunde til hvorfor jeg valgte netop denne telefon.

Sådan bruger jeg min smartphone

Jeg tror jeg er en ret normal bruger af en smartphone. Måske bruger jeg den til en anelse flere ting end gennemsnittet. Ud over de basale funktioner som en telefon skal kunne (ringe, sms), så bruger jeg den også til følgende ting:

  • Email og kalender: Det er altså rart at kunne tjekke sin email og sin kalender når jeg er på farten. Jeg benytter en Hosted Exchange email løsning, som gør at mine emails og kalender data altid synkroniserede uanset hvilken enhed jeg tilgår mine konto med. Det samme kan du også sagtens opnå hvis du f.eks. benytter Google’s Gmail.
  • Navigation: Jeg er en skovl til at finde vej, så ofte er jeg ret afhængig af en GPS, og jeg har altid benyttet mig af den der var i min telefon (Google Maps). Det har altid fungeret upåkageligt for mig, og oplevelsen af dette er kun blevet bedre med Nexus 5.
  • Sociale medier: Jeg bruger også min telefon til forskellige sociale medier apps, som f.eks. Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn.
  • Kamera: Men min Nexus 5 kommer jeg bestemt også til at tage mange flere billeder end før. Når nu kameraerne i de nyeste smartphones er så gode, så er der ingen undskyldning, og så er det jo praktisk at have alle disse dejlige funktioner i en enhed, som endda altid er lige ved hånden.

Ud over ovenstående er mulighederne jo nærmest uendelige, da der findes et hav af apps som kan downloades gratis til din LG Nexus 5. Og udviklingen inden for dette felt vil blive ved med at imponere. Det er jeg ret sikker på.

Derfor valgte jeg en LG Nexus 5

LG Nexus 5 tilbehørSelvom jeg har en iPad (og er glad for den), så bliver jeg nok aldrig Apple fan. Og i det seneste år eller lignende har det ikke været særligt attraktivt at vælge en iPhone, da konkurrenterne ganske enkelt har mere at byde på (efter min mening).

Grunden til at mit valg faldt på en LG NExus 5 skyldes primært følgende grunde:

  • Hastighed: Den er så hurtig at det nærmest føles som når du sidder ved en almindelig computer når du arbejder med den. Med andre ord. Det har travlt. Den har møj travlt, som Tonni Bonde ville havde sagt (se denne video).
  • Android 4.4 (KitKat): En lækker telefon spækket med hurtig hardware er intet værd uden gode programmer, og Android styresystemet har udviklet sig kolosalt de seneste år. KitKat er nyeste version af styresystemet til Nexus 5, og fås kun til denne telefon (i skrivende stund).
  • Pris: Måske det vigtigste parameter for mig. Jeg vil gerne have en high end telefon, men jeg nægter at give 5-6000 kr. for den. Det behøvede jeg heller ikke, da LG Nexus 5, i 32 Gb plads versionen, “kun” koster ca. 3.000 kr. Og for de penge får du altså en telefon der (i skrivende stund) æder små iPhones til morgenmad.

Tilbehør til LG Nexus 5: Der findes masser af tilbehør som du kan købe til din telefon. Bl.a. stød- og skærmbeskyttelse, ekstra oplader, holder til bilen og meget mere. Find tilbehør til din telefon her.

Billeder taget med Nexus 5

Jeg har leget lidt med kameraet i Nexus 5, da jeg ønsker at tage nogle flere billeder med min telefon. Jeg havde jo læst om at kameraet i LG Nexus 5 var ganske godt, så det glædede jeg mig til at prøve.

I mit arbejde med f.eks. at lave indlæg til denne blog, ønskede jeg at kunne tage nogle bedre billeder selv, med noget jeg altid havde med mig. Derfor var jeg meget spændt på at afprøve kameraet i telefonen.

Herunder kan du se nogle af de første billeder jeg har taget med min nye telefon (og mit nye kamera).

bille-paa-blomst bille-paa-blomst-2 blomst himmel kornmark roed-blomst sol-bag-skyer sten trae

Jeg indrømmer gerne at jeg aldrig bliver fotograf, men det fede ved ovenstående billeder, er at jeg bare har fundet nogle tilfældige motiver i nærheden af mit hjem, og blot trykket på knappen. Med det taget i betragtning, så synes jeg faktisk kameraet i en LG Nexus 5 tager nogle hæderlige billeder. Hvad synes du?

Din mening

Kunne du lide denne LG Nexus 5 anmeldelse, eller har du noget at tilføje, så smid gerne en kommentar – eller del indlægget med andre.

Hvilken telefon ville du vælge hvis du skulle købe en ny i dag? Har du allerede en Nexus 5, så vil jeg meget gerne høre din mening om den – eller hvis du har et par gode tips til brugen af Nexus 5, så skriv også gerne en kommentar.