Har du benzin i blodet eller elsker du bare fart og spænding, så kan du blive racerkører for en dag på Jyllandsringen. Det er en oplevelse du sikkert sent vil glemme.

Har du en drøm om at blive racerkører for en dag?

Bliv racerkører for en dag på JyllandsringenVi er nok mange der godt kan lide at køre bil, og måske også har hang til at trykke lidt ekstra hårdt på speederen. Måske har du endda haft en drøm om at blive racerkører og set op til folk som Tom Kristensen og andre store danske racerkørere.

Men du KAN faktisk få lov til at udleve din drøm – om ikke andet så blot for en enkelt dag. Du kan blive racerkører for en dag ved et heldags arrangement på Jyllandsringen, sådan så du kan prøve kræfter med nogle hurtige biler og få instruktion fra nogle kendte Danske racerkørere.

Læs mere eller bestil her

Lidt info om bilerne og dagen

Arrangementet “racerkører for en dag” foregår på FDM Jyllandsringen. Du bliver undervist af erfarne kørere og du får selv lov til at køre i flere forskellige biler. Du får undervisning i sikkerhed, info om banen og derefter slippes du løs i bilerne. Dagen sluttes af med at du får en tur på Jyllandsringen som passager, hvor chaufføren enten er John Nielsen eller Casper Elgaard. Så kan du rigtigt opleve hvordan en professionel kører banen efter du selv har prøvet kræfter med den.

Bilerne du kan få lov til at prøve er disse:

  • Formel Renault med 200 HK i 2×5 omgange, hvor du selv kører
  • VW Scirocco med 240 HK  i 2×5 omgange, hvor du selv kører
  • Passager i en Peugeot Spider

Disse biler har rigeligt med kraft til at du kan komme til at prøve kræfter med banen og skal kæmpe for at holde den på banen. Til sidst kan du så opleve hvor hurtigt banen rent faktisk kan gennemføres, når du sidder med som passager, når en erfaren kører racer banen igennem.

Bliv racerkører for en dag på Jyllandsringen ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere eller bestil her

Giv oplevelsen som gave

Denne oplevelse kan også anbefales at give som gaveide, til en person der elsker biler og fart, til en polterabend eller bare til en person der har alt eller elsker oplevelser. Synes du oplevelser er for dyr som gave, kan du jo passende gå sammen med nogle andre og dele udgifterne, så det er til at betale sig fra.

Det er med garanti ikke noget man oplever hver dag, og noget der ville kunne huskes i meget meget længe.

Har du prøvet noget lignende?

Har du prøvet eventet “racerkører for en dag” på Jyllandsringen eller et lignende arrangement, så vil jeg meget gerne høre om din oplevelse. Skriv gerne en kommentar herunder.