Der er ikke nogen tvivl om, at streaming ikke blot er nutiden, det er også fremtiden, og de traditionelle udbydere kommer til at gå en hård tid i møde. Det er nok også derfor at flere og flere af dem tager streaming muligheder med i deres løsninger. Man kommer dog heller ikke uden om, at priserne på YouSee, CanalDigital og lignende er langt højere end streamingtjenester som Netflix, HBO, Viaplay og lignende. Det helt store spørgsmål er så bare, hvilken tjeneste skal du vælge, hvis du vil have mest for pengene.

Her får du mest streaming for pengene

Netlix: 79-119 kroner pr. md

Når man taler om streaming, er det umuligt at komme uden om giganten over dem alle, nemlig amerikanske Netflix, der mere eller mindre var dem der indførte streaming i Danmark og med lynets hast har fået flere hunderede tusinde kunder her i landet. Det er uden sammenligning tjenesten med langt de største udvalg. I løbet af de sidste 3-4 år er der begyndt at komme en lang række originale serier fra den amerikanske mastodont, der ellers tidligere udelukkende købte rettigheder til at vise serier og film. Ved at producere deres egne har de fået en kæmpe fordel, da meget at det de tilbyder, ikke kan ses andre steder. Serier som ”House of Cards”, ”Daredevil”, ”Orange is the new Black” er blandt de mest populære på tjenesten af deres egne produktioner.

HBO – 79 kroner pr. md

HBO – Home Box Office, startede som en amerikansk betalingskanal, og det er det også stadig, men det har også udviklet sig til at være en streamingtjeneste. HBO er kendt for at have en utrolig høj kvalitet af serier, og kæmpe succeser som ”Sex and the City”, ”Entourage”, ”The Sopranos” startede her. I nyere tid er det især ”Game of Thrones”, der løber med de fleste overskrifter som en af tidens absolut bedste serier. Udvalget på HBO Nordic er ikke i nærheden af Netflix, men der er et stort udvalg af kvalitetsserier, og de nyeste afsnit er der altid, hvor man på Netflix nogen gange skal vente længere, hvis det da ikke lige er deres egen serie. Den store forskel mellem de to er, udover udvalget, at man skal vente en uge på et nyt afsnit, hvor Netflix har premiere på hele sæsonen af gangen.

Viaplay: 89-299 kroner pr. Mdr alt efter om der skal sport med eller ej

Viaplay er en skandinavisk tjeneste, som Viasat står bag, og som langt de fleste Viasat kunder derfor også har adgang til gratis. Udvalget af serier og film er pænt, og Viaplay er også begynd at investere i meget eksklusive serier, som ikke kan ses andre steder, og er derfor begynd at være en større konkurrent til de de største spillere på streaming markedet. Hvis man har adgang til eksempelvis TV3 og 3+, så er det dog primært de samme ser der kan ses der. Den helt store force ved Viaplay er, at man kan downloade film og serier og se dem offline, hvilket er praktisk til flyet, bagsædet eller for at slippe for roaming i udlandet.

Du kan læse meget mere om de forskellige tjenester på Stream-tv.dk

Dommen

Hvis du går efter mest value for money, er der ingen tvivl om, at du nok ikke kommer uden om Netflix, hvor udvalget er størst. Både Netflix og Viaplay har desuden børnesektioner, hvilket du ikke finder hos HBO.

Vælg mobilpakke med streaming

Der findes et utal af mobilselskaber, der mere eller mindre tilbyder den samme varer. Derfor er de begyndt at kigge i andre baner for at blive mere attraktive, og dette sker blandt andet ved at have flere ydelser, som er inkluderet i abonnementet. På Mobil.nu kan du læse mere om hvad forskellige mobil abonnementer indeholder.

Telmore har umiddelbart den mest brede pakke der inkluderer tjenester som HBO, TV2 Play og C more, Teleselskabet ”3” har Netflix, og sådan er der flere.