Indholdet af film og serier er langt højere på den amerikanske version af Netflix, sammenlignet med den danske.

Faktisk har den amerikanske version hele tre gange så mange film og serier, og typisk er indholdet også en del nyere.

Dette kan virke lidt unfair, men heldigvis findes der en effektiv metode til at få adgang til alt det amerikanske indhold – helt uden at skulle trække teltpælene op og flytte derover.

Løsningen hedder en VPN-forbindelse, og kort fortalt så omdirigerer en VPN din internettrafik, så det ser ud, som om du befinder dig i USA.

Dermed tror Netflix, at du befinder dig i USA, og vupti – du vil nu få adgang til over tre gange så meget indhold.

Se Netflix via VPN

Hvilken VPN skal jeg vælge til Netflix?

Der findes efterhånden et hav af forskellige VPN-udbydere, men det er vigtigt, at du ikke bare vælger den første den bedste.

Det er nemlig ikke alle VPN-tjenester, som kan bruges til at streame det amerikanske Netflix – også selvom de stiller amerikanske servere til rådighed.

Netflix har nemlig haft held med at blokere en lang række VPN-servere, og dermed er mange VPN-tjenester fuldstændig ubrugelige.

Hvis du vil være på den sikre side, kan du med fordel vælge enten ExpressVPN, NordVPN eller CyberGhost – de har alle sammen servere, som stadigvæk kan bruges.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du vælger en VPN til Netflix, kan du med fordel læse denne artikel på VPNzonen.

Er det lovligt at bruge dette trick?

Selvom det i princippet er imod Netflix’ retningslinjer, er det fuldstændig lovligt at bruge dette trick.

Den eneste grund til, at Netflix forsøger at bekæmpe brugen af VPN-forbindelser, er for at stille de forskellige rettighedsindehavere tilfredse.

I en artikel på Politiken.dk, som netop omhandler VPN-forbindelser og Netflix, udtaler advokaten Martin von Haller Grønbæk, at det på ingen måde er ulovligt. Der har heller ikke været eksempler på folk, som har fået lukket deres Netflix-konto pga. VPN-forbindelser.