Stort set alle danske mænd og kvinder tænker jævnligt over hvordan man får lidt mere af det sjove i livet, så man kan tage ungerne med i tivoli, på bakken, Bin Bon Land eller et af de andre skønne steder i Danmark.

Hver og en af os går som regel rundt med tanker om at gøre livet bedre. Det er faktisk slet ikke så svært som du måske går rundt og tror. Der er nemlig mange ting du kan spare på uden at gå på kompromis med dine valg. Faktisk kan du ind i mellem ende ud med bedre produkter end dem du havde.

Kvinde der nyder livet

Her er et par åbenlyse valg, som sjældent bliver kigget igennem

  • Forsikringer
  • Fagforening
  • Serviceaftale på bilen, herunder undervognsbehandling og andet vedligehold
  • A-kasse
  • TV Pakker
  • Telefonabonnement

Hyg dig med besparelsen på TV, Internet og telefon

Det her er bare de nemme. F.eks. kan du typisk spare 50 kr. om måneden på at skifte telefon abonnement, eller du kan spare ved at slå din telefon, TV og internet sammen og få en samlet løsning. YouSee har nogle ret fede pakker selvom de hver for sig kan være for dyre. Giv det et prøv. Jeg sparede selv 197 kr. om måneden på to telefon og TV.

Forsikringer kan der være rigtig meget at hente på

Hvornår har du sidst tjekket dine forsikringer? Ja sikkert lige som næsten alle andre så er det længe siden for på det tidspunkt var det jo det bedste de kunne klare. Desuden gider man ikke lige have en i røret der lover alt muligt eller bruge en time på det.

Men har din situation ændret sig. Kører du kortere end før, er flyttet fra hus til lejlighed eller er børnene flyttet hjemmefra? Få lavet et tjek og spar penge nu. Og det er bare i dit eget selskab. Prøv så at ringe til et par af de andre. Sidst sparede vi 2300 om året.

Fagforening og A-kasser – Her er der guld at hente

Når vi er ved emnet af de ting vi aldrig får gjort noget ved så står fagforening og A-kasser altså nummer 1 og det er virkelig ærgerligt at vi bare ignorer dem og betaler helt hjernedødt hver måned uden at tjekke hvad du egentlig får for det eller hvad dine muligheder er.

F.eks. kan du hvis du er med i HK eller 3F eller lign forbund sparer omkring 50% og stadig være dækket fuldt ud lige så godt. Lønsikring er også billigere andre steder. Faktisk kan du uden lønsikring sparer op til 6.000 om året alene ved at skifte din fagforening og A-kasse.

Nogle ting nemmere end andre. Fagforening og A-kasse kan skiftes super nemt. Klik på linket her: fagforeninger.net og skift nu. Det er super nemt. Din nye A-kasse klarer det hele for dig og der er ikke andet at gøre end at nyde de sparede kroner.

Det er altså mange penge. Prøv at tænkt hvad du kan få for det!

Med en samlet besparelse på godt 10.000 kr for at gøre 3 ting. Det er altså noget der kan mærkes og det bedste er at du muligvis har fået bedre dækning på mobilen, flere kanaler på dit TV. Måske bedre dækning på dine forsikringer og helt de samme dækninger på dine fagforening og A-kasse.

For 10.000 kr. kan du nemt tage en tur med hele familien i Tivoli med fuldt tur-pas. Du kan tage en hel dag i Bon Bon land med slik og mad. I kan også lige nappe 2-3 ture i biografen alt i mens i takker for at i gad bruge et par timer på at finde de billige muligheder.