”Intet er gratis”.

Den påstand er lodret forkert.

Savner du mere underholdning i hverdagen, men har du ikke råd til at gå i biografen, svømmehallen eller forlystelsesparken? Så skal du smile ved tanken om, at der findes mange former for gratis underholdning. I denne artikel får du hele fire forslag til gratis aktiviteter. Der er naturligvis tale om underholdende aktiviteter for både mænd og kvinder.

Streaming på iPad

Poker på nettet

Er du glad for at spille poker, og er det ikke afgørende for dig, at der er penge indblandet, så kan du med god grund spille gratis poker på nettet. Du skal i den anledning søge efter demospil. Disse spil kan tilgås, uden man skal registrere sig eller indbetale penge. Som nybegynder kan du i øvrigt gøre klogt i at læse følgende tips.

Poker er som hovedregel forbeholdt voksne, selvom der ikke nødvendigvis er penge på højkant.

Streaming

Tjenester som Netflix, Viaplay og HBO Nordic koster penge, men der findes altså også gratis streamingtjenester. Du bør sætte dig ind i, hvilke gratis tjenester der findes, hvis du gerne vil streame film og serier uden at blive opkrævet store summer.

For en god ordens skyld bør du undersøge, om den udvalgte tjeneste rent faktisk er lovlig at bruge. Du ønsker jo næppe at få et advokatbureau på nakken. Det kan du heldigvis nemt undgå ved udelukkende at gøre brug af lovlige tjenester.

Koncerter

I større byer som København, Århus, Aalborg, Odense og Esbjerg bliver der afholdt gratis koncerter og andre musikarrangementer næsten hver uge. Med andre ord er der rig mulighed for at lytte til musik uden at skulle have penge op af lommen. Størstedelen af alle gratis koncerter finder sted om sommeren, men der bliver altså også arrangeret koncerter på andre tidspunkter af året. Tag din veninde, mor eller kollega med under armen og oplev skøn musik uden at betale en krone.

Strandtur

Danmark er ikke ligefrem det mest solrige land i verden, men du må ikke glemme, at vores lille land byder på flere hundrede kilometer sandstrand. Du kan for eksempel besøge Kerteminde Nordstrand, Amager Strandpark, Blåvand Strand, Hou Strand eller Gudmindrup Strand. Der er mange muligheder.

Hvidt sand, klitter og rent badevand er noget af det, der kendetegner de danske strande, som bliver besøgt af mange tusinde danskere, tyskere, nordmænd og svenskere hvert år. En strandtur er endnu et eksempel på en gratis aktivitet, som man kan benytte sig af i sommerhalvåret. Juni, juli og august er typisk de varmeste måneder, så denne periode egner sig bedst til en strandtur.