Der er en række detaljer, som du skal være opmærksom på, når du arrangerer firmaaktiviteter. Det er først og fremmest, at det skal være noget, hvor alle kan deltage – men selvfølgelig også, at det skal inkludere både mad og drikke.

Skal du i gang med at arrangere en firmaaktivitet, som alle dine kolleger skal deltage i, er der en række detaljer, som det er en god ide, at du husker på. Du er sikkert selv opmærksom på nogle af dem, men med vores omfattende liste vil du helt sikkert også kunne få noget mere inspiration.

Husk, at det skal være noget, som alle kan lide

Når du arrangerer en firmaaktivitet, kan du have tendens til at tage udgangspunkt i det, som du selv kan lide eller synes er sjovt. Men når det er for alle i firmaet eller afdelingen, skal det netop også være noget, som, alle din kolleger synes, er sjovt. Det vil i sidste ende være med til at give jer alle en god dag.

Er der en, der er højdeskræk, er det derfor ikke en god ide, at I tager ud at klatre. Er der en, der lider af klaustrofobi, er det måske ikke det smarteste, at I tager i et escape room.

Uden mad og drikke duer firmaaktiviteten ikke

Det er selvfølgelig også vigtigt, at I kan få noget at spise og drikke, når I har været på jeres aktivitet. Mad og drikke er bare noget, der binder os mennesker sammen. Det er derfor vigtigt, at du finder en lækker restaurant, hvor I kan spise bagefter.

Det kan for eksempel være på Club Riva i Rungsted Havn. Der serverer de lækker mad og kan enten sætte en stor buffet op eller diske op med en lækker treretters menu. Har I lyst til at holde jeres aktiviteter i området, kan de faktisk også arrangere dem. Se ClubRivas bud på firmaaktiviteter.

Sørg for, at det er nemt at komme til og fra

Det kan være forskelligt, om dine kolleger har bil eller plejer at tage offentlig transport. Når du arrangerer jeres firmaaktivitet, er det derfor vigtigt, at der er mulighed for, at alle kan være med. Det nytter ikke noget, at du vælger et sted, hvor det er umuligt at komme hen med bus og tog. Det kommer til at udelukke nogle af dine kolleger fra at deltage. Det samme er tilfældet, hvis du vælger et sted, hvor det er stort set umuligt at parkere. Derfor er du nødt til at tænke begge aspekter ind i planlægningen.

Kom væk fra virksomheden og se noget nyt

Som arrangør kan det være fristende for dig, at du vælger, at I skal være i nogle af virksomhedens lokaler. Der vil typisk være masser af plads, og I behøver ikke at betale noget for det. Det er med til at gøre, at I kan holde en meget billig firmaaktivitet.

Når I har jeres daglige gang i virksomheden, er det dog ikke sjovt for jer, at I også skal være der i jeres fritid. Derfor er det en god ide, at du sørger for at finde et sted væk fra virksomheden, hvor I kan se noget nyt. De nye inputs vil helt sikkert være rare for alle.

Vær ude i god tid

Når du skal booke aktiviteter, mad og lokaler til mange mennesker, er det altid vigtigt, at du er ude i god tid. Det er med til at gøre, at du er sikker på, at du kan få alt det, som du gerne vil have. Jo flere mennesker I skal være, des bedre tid bør I være ude, da de store lokaler ofte bliver booket først.