Det kan af og til føles som en stor udgift på bundlinjen at have børn. Ud over de nødvendige ting, der skal købes, som tøj og mad, skal der også tænkes på børnenes velvære i form af fx legetøj – og det kan de godt kræve en del af.

Børnepengekredit er en service, som er udviklet til at hjælpe børnefamilier med at bekæmpe det pres, der kan opstå på deres konto, når de køber ting til deres børn.

Er du også en af dem, der synes, at dit budget er begyndt at blive en lille smule stramt, så kan det være, at børnepengekredit er en service lige for dig.

Hvad er børnepengekredit?

Med børnepengekredit har du muligheden for at købe ting til dine børn og først tænke på at betale senere. Det er en service, som nogle netbutikker tilbyder, og som betyder, at der først bliver trukket penge fra dig som kunde, når der næste gang udbetales børnepenge.

Du skal dog være sikker på, at du ikke har en eller anden gæld til fx SKAT, da netbutikkerne trækker penge på din konto, uanset om børnepengene er gået ind på den eller ej – og du skal jo nødig havne i en endnu større gæld. SKAT har også rettigheden til at tilbageholde noget af din betaling fra børnepengekredit ordningen, hvis du fx mangler at betale for daginstitutioner.

Men hvis du ikke har gæld, så kan du roligt benytte dig af børnepengekredit servicen.

Ordningen er ganske gratis de fleste steder, men hos nogle få butikker kræves der dog et lille gebyr på omkring 39 kr.

Børnepenge udbetales på faste datoer i hvert kvartal. Se hvornår der kommer børnepenge her.

Derfor er det populært at betale med børnepenge

Ved at betale med børnepengekredit kan du selv bestemme, hvornår du vil betale for dine varer. Det giver overblik og frihed til at bruge penge på vigtigere ting, hvis dit budget er lidt stramt i øjeblikket. Derudover er det også en smart måde at sørge for, at børnepengene kun bruges til ting til dine børn og ikke alt muligt andet. Det giver et dejlig overblik på din konto, fordi der så vil være helt styr på, hvilke penge, der bruges til hvad.

Populære varer med børnepengekredit

Har du flere børn kan der hurtigt blive mange udgifter på kontoen. Nødvendige ting som flyverdragter, vinterstøvler og overtøj kan fx hurtigt koste en del, hvis du skal købe til flere børn på en gang.

Derfor er disse varer blandt de mest populære, når der handles med børnepengekredit. Servicen skaber simpelthen et overblik uden lige, ved at give muligheden for at betale for nogle eller alle varerne på et senere tidspunkt, så børnene stadig kan få deres vintertøj i tide og slipper for at fryse i det danske vejr.