Er du vild med dyr eller vil du gerne skille dig lidt ud fra mængden, så kan en t-shirt med dyreprint eller dyremotiv være sagen for dig.

Værd at vide inden du køber

Når T-Shirten skal vaskes har du 2 muligheder:

  1. Giv den til din mor 😉
  2. Følg nedenstående instrukser

Kvaliteten af disse T-shirts er super god, da de er importeret fra USA og er lavet i 100% bomuld. De kan samtidig holde rigtig længe uden at printet krakelerer som ofte set ved billigt print/tryk. Disse T-shirts med motiver kan også nemt holde til at blive vasket masser af gange, men det anbefales at du vasker dem ved 30 grader (og gerne med vrangen ud). Bruger du tørretumbler, så anbefales det at du gør med med medium varme og tørhed.

Køb T-Shirts med dyremotiv her

Ønsker du at købe en T-Shirt med dyreprint, så kan du se nogle af de mest populære modeller herunder eller klikke dig videre til shoppen hvor du kan købe en masse andre varianter og motiver længere nede.

T-Shirt med dyreprint - Hund 1 T-Shirt med dyreprint - Hund 2 T-Shirt med dyreprint - Kat T-Shirt med dyreprint - Løve

T-Shirt med dyreprint - GnaverT-Shirt med dyreprint - Koala

Klik på et af ovenstående billeder hvis du ser nogle T-Shirts med dyreprint du kan lide.

Ellers kan du finde masser af andre T-Shirts med print i shoppen. Der er noget for enhver smag. Der er også andet end de såkaldte “big face” motiver, hvor hovedet fylder meget. Der er også motiver af andet end dyr.

Klik dig ind og se udvalget her.

T-Shirt med dyreprint for sjov?

Disse fabelagtige T-Shirts med dyreprint (eller andre motiver) kan også bruges til andre formål end blot beklædningsgenstande. Måske kunne de også anvendes til temafest eller andre events. Måske ville nogle af dem endda kunne skræmme til halloween eller fastelavn.

Om det er sjovt eller at håne dyrene ved at tage sådan en T-Shirt på når du skal i Zoologisk have, må du så selv bedømme. 🙂

T-Shirt med print som gave

Du kan også nemt anvende disse T-Shirts som en gave ide hvis du skal købe en gave til en som du ikke aner hvad du skal købe til. Det kan både være til børn og voksne, og ved du ikke helt præcist hvilke dyr eller temaer du skal købe din T-Shirts efter, så kan du også købe et gave kort så modtageren selv kan vælge sin T-shirt med dyreprint eller et af de mange andre motiver der findes i shoppen.

Der findes desuden en række webshops der tilbyder, du kan betale med børnepenge – du kan se et overblik her. Så kan du få dine varer nu, men udskyde betalingen, til der kommer børnepenge i januar, april, juli eller oktober.