Held i kærlighed ønsker vi alle, og kan det så kombineres med underholdende aktiviteter, så bliver det det hele værd. Ventetiden, til du er så heldig at finde en kæreste, kan føles lang. Derfor kan det være en god idé at lave noget sjovt, indtil Amors pil også rammer dig, så glemmer du helt tiden.

Nogle gange finder du kærligheden, hvor du mindst venter det. Andre gange er det godt at få hjælp. Især hvis du gerne vil have en aktiv kæreste, men føler, at dit held i kærlighed ikke er alt for godt.

Åbenhed og tålmodig giver dig held i kærlighed

Et par vigtige ord på vejen er åbenhed og tålmodighed. Åbenhed over for nyt og tålmodighed med, at det kan tage tid. Blot tag det hele som en oplevelse, og nyd det imens.

Herunder er nogle underholdende aktiviteter, du kan prøve, mens dit held i kærlighed breder sig.

  • Dart og pool
  • Det nye futsal
  • Kano og kajak
  • Crossfittræning
  • Mountainbike
  • Squash og tennis

Dart og pool

Tag på bar, og få en drink med vennerne, imens I konkurrerer med de andre gæster i pubben i et spil dart eller pool.

Snakken går. I hygger jer alle og griner sammen. Måske er du heldig her.

Futsal

Futsal er en ret ny sport. En slags mini fodbold.

Det er kort spilletid, og I spiller 3-5 på hvert hold, så pulsen kommer kun op ganske kort. En turnering løber som regel hen over en dag. Så er der tid til hyggesnak med de andre spillere imellem kampene.

Kano og kajak

Vand er altid sjovt – og vådt – så har du lyst til at prøve at sejle i kano eller kajak, så sørg for den rette påklædning.

Padl afsted, og kom i snak med dem, der sejler ved siden af dig – nå ja, og husk redningsvesten, så går det aldrig helt galt.

Crossfittræning

Vil du gerne have konditionen i top og sved på panden? Så er crossfit et sikkert valg. Her er det hårdt arbejde med stort udbytte.

Du træner sammen med andre for at holde motivationen i top. Hep på ham eller hende, du har et godt øje til.

Mountainbike

Er du et naturmenneske og elsker at drøne rundt på mountainbike. Så er skoven dit rette element, hvor du bliver pakket ind i mudder.

Men den fysisk hårde træning giver gevinst, og hvem ved, måske er din drømmefyr/-pige lige efter næste bakke.

Squash og tennis

Squash og tennis er slagkraftige sportsgrene. Mangler du en makker at spille med, er der sikkert en i klubben, som er klar på en kamp og til en snak i cafeteriet bagefter.